tiistai 8. joulukuuta 2015

Viime viikon arkimeikit

Meikkien perusteella minun viikkooni sisältyy vain kolme arkipäivää. Ihan näin mahtavasti asia ei tietenkään ole. Teen kuitenkin yleensä kaksi kertaa viikossa etätöitä, ja yksin kotona ollessani ulkonäkö ei jaksa kiinnostaa minua niin paljon, että vaivautuisin meikkaamaan. Toki teen etäpäivinä muutakin kuin istun kotona pieruverkkareissa, mutta pelkästään salille lähtöä, kauppaan menoa tai koiran ulkoilutusta varten en jaksa ryhtyä ehostautumaan, ellei sitten jostain syystä ihan erityisesti huvita. Viikonloput ovat tietenkin asia erikseen, kun on aikaa käyttää vaikka koko päivä meikkien kanssa näpertelyyn.

Tässä olisivat kuitenkin viime viikon simppelit silmämeikit.

Keskiviikko sujui poikkeuksellisen tummissa merkeissä, kun innostuin aamulla kaivamaan esiin Macin Snow Globe Sultry -paletin. Minun käytössäni tuo kuuden luomivärin paletti ei ole kovin monipuolinen, sillä huomaan tekeväni sillä vahingossa samanlaisen meikin lähes joka kerran. Niin tälläkin kertaa.


Liikkuvalla luomella Trax, Festive Delight ja Shadowy Lady ja silmän sisänurkassa Lightfully. Koska paletissa ei ole kulmaluulle sopivaa sävyä, käytin Macin Cool Neutral -paletista Pick Me Up -nimistä sävyä.

Torstaina päätin tehdä meikin keskiviikon meikkisession jäljiltä pöydälle unohtuneella Macin Cool Neutral -paletilla.  Tähän hyvin neutraaliin yhdistelmään turvaudun oikeastaan melkoisen usein, kun mielikuvitus ei riitä aamuväsymyksessä mihinkään muuhun.


Koko liikkuvalla luomella Flounce, ulkonurkassa Blackberry ja luomivaossa H&M:n aurinkopuuteri. Kulmaluulla ja silmän sisänurkassa Pick Me Up. Rajauksena toimi Paesen Kashmir-luomiväri.

Koska en perjantaihin mennessä ollut vielä ottanut kuvia eräästä äskettäin hankkimastani paletista enkä siten voinut vielä ottaa sitä käyttöön, päätin odotuksen tuskassa tehdä meikin sen sisarpaletilla. Viikon parhaan arkipäivän meikiksi valikoitui siis Urban Decayn Vice 2:lla tehty maanläheinen meikki.


Liikkuvalla luomella sekä alaluomella Toxic ja Ambush. Silmän sisänurkassa ja kulmaluulla Dope. Tässäkin meikissä rajauksen virkaa toimitti Paesen Kashmir.

Kuten tästä katsauksesta ehkä huomaakin, tykkään pitää arkimeikkini väritykseltään mahdollisimman neutraalina, jotta välttyisin liian räikeän silmämeikin aiheuttamilta vaatekriiseiltä. Olen nimittäin toisinaan varsinainen väripoliisi ja haluan vaatteideni sopivan väritykseltään meikkiini, mikä ei olekaan ihan helppo tehtävä kauheassa kiireessä. Niinpä näissä asioissa on omien ja miehen hermojen säästämiseksi välillä mentävä siitä, mistä aita on matalin

Muodostuuko sinun silmämeikkisi arkisin vain ripsiväristä vai jaksavatko meikkileikit innostaa myös aamuisin?

Ei kommentteja: