maanantai 7. joulukuuta 2015

Talvihuulten pelastus

Haluan tänään vinkata teille lyhyesti eräästä tuotteesta, josta on ollut minulle iso apu etenkin talvisin.

Kärsin oikeastaan ympäri vuoden erittäin kuivista huulista. Varsinkin talvella tilanne on aiemmin ollut aivan karsea. Opin jo hyväksymään sen, että ilmojen kylmettyä huuleni muuttuvat nahkariekaleisiksi hirviöiksi, jotka vuotavat verta, jos erehdyn hymyilemään liian isosti. Onneksi nykyään on toisin, ja se on ihan täysin oikeanlaisen huulirasvan ansiota.

Olen elämäni aikana kokeillut useita huulirasvoja, hyviäkin, mutta en kertaakaan ole törmännyt yhtä tehokkaaseen ja miellyttävään huulirasvaan kuin Garmex.


Tutustuin Garmexiin alun perin LivBoxin kautta ja ihastuin täysin. Toisin kuin jotkut huulirasvat, Garmex tuntuu oikeasti imeytyvän huuliin eikä vain muodosta niiden pintaan liukasta kalvoa. Se myös pysyy huulilla todella pitkään. Vaikka huulirasvakerros kuluu toki ennen pitkää pois, jäävät huulet silti kosteutetun ja miellyttävän tuntuisiksi.  Garmexin hyviin puoliin lukeutuu myös se, että se ei kasaudu huulten reunoille valkoisiksi rihmoiksi.

Garmex sisältää mentholia, joten se aikaansaa etenkin levitysvaiheessa raikkaan, lievästi kihelmöivän tunteen. Minua se ei kuitenkaan haittaa. Tuoksultaan huulirasva on melko neutraali, vaikka mentholi puskeekin siitä jonkin verran esiin.


Garmexia myydään pääsääntöisesti purkissa, mikä ei ilahduta kaltaistani bakteerikammoista käyttäjää. Onnistuin kuitenkin löytämään XXL:stä tämän kätevän tuubin. En tosin tiedä, kuuluuko tuubi enää edes XXL:n valikoimiin, sillä muutama viikko sitten, kun kävimme etsimässä miehelleni vastaavanlaista tuubia, sellaista ei löytynyt koko myymälästä. Nopean googlauksen perusteella erilaisista nettikaupoista olisi kyllä mahdollista tilata tuubia. Osaisikohan joku vinkata jonkin perinteisenkin kaupan, josta Garmexia löytyisi tuubimuodossa?

En toki ole hylännyt LivBoxeista ilmestyneitä purkitettujakaan yksilöitä, mutta käytän niitä vain kotona. Jokailtaiseksi rutiinikseni onkin muodostunut Garmexin levittäminen.

Garmexin ansiosta huuleni pysyvät sileinä ja pehmeinä ympäri vuoden. Eräälle laivareissulle unohdin ottaa Garmexia mukaan, ja huomasin sen kyllä heti huulistani! Kotiin päästyäni ongelma korjautui onneksi nopeasti tuhdilla Garmex-kerroksella.  Suosittelen siis todella lämmöllä tätä tehopakkausta, jos kärsit vähääkään rohtuvista huulista. Minä en enää tulisi toimeen ilman, ja harmittelen vain sitä, että Garmexin kaltainen klassikko löysi tiensä luokseni vasta näin myöhään.

Kuuluuko Garmex sinunkin suosikkeihisi?

Ei kommentteja: