sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Säihkettä elämään

Eräänä lauantaina halusin ehdottomasti käyttää pitkästä aikaa jotakin lukuisista irtoglittereistäni. Vaikka en varsinaisesti ollut menossa muualle kuin kaupungille pyörimään mieheni kanssa, päätin toteuttaa päähänpistoni ja tuoda hieman säihkettä muuten niin pimeään viikonloppuun.


Käytin meikin tekemiseen kauan sitten hankkimaani Too Facedin Naked Eye -palettia. Kyseinen paletti ei kovinkaan usein näe päivänvaloa. koska olen tullut siihen tulokseen, etten erityisemmin pidä siitä. Luomivärien koostumus jättää mielestäni joiltain osin toivomisen varaa. Myöskään paletin halpismainen ulkonäkö ei oikein inspiroi minua. Onneksi Too Faced on sittemmin parantanut hurjasti niin luomivärien laadun kuin pakkausten ulkomuodon osalta, ja onkin nykyään yksi lempimerkeistäni.

Grimasin ihanista irtoglittereistä olen sen sijaan tykännyt aina, vaikka en pääsekään käyttämään niitä niin usein kuin haluaisin. Onneksi lauantaisin voi kuitenkin meikata juuri niin loistokkaasti kuin haluaa.


Meikissä käytin seuraavia luomivärejä Naked Eye -paletista:

Liikkuva luomi: Satin Sheets
Luomivako: Like A Virgin, häivytys Birthday Suit
Ulkonurkka: Lap Dance
Kulmaluu, sisänurkka ja alaluomi: In The Buff


Glitterinä meikissä toimi Grimasin lämpimän vaaleanpunainen Polyglitter 052, jonka kiinnitin Too Facedin loistavalla Glitter Glue -glitterliimalla. Irtoripisiksi valitsin tuuheudeltaan hieman maltillisemmat Eyluren 101 -irtoipset, joiden lomasta glitterit näkyivät kauniisti.

Minä viihdyin kimaltelevassa meikissäni mainiosti. Pidätkö sinä glitteristä?

Ei kommentteja: