tiistai 15. joulukuuta 2015

Nudekynnet

Olen viime aikoina ollut aivan erityisesti rakastunut nudesävyihin niiden helppouden takia. Minusta on vuosien saatossa tullut melko laiska lakkaaja, ja saatan porskuttaa samalla lakkauksella jopa viikon putkeen. Minun onneni on, että kynsilakka pysyy kynsilläni yleensä melko pitkään.

Jos aikoo ihastella samaa lakkausta pitkään, olisi suotavaa, että se sopii joka tilanteeseen ja näyttää hyvältä  erilaisten asujen kanssa. Tämä ohjenuora mielessäni suunnittelin viime viikolla tekemäni manikyyrin (ohjenuora ja manikyyri ovat muuten todella tyhmän kuuloisia sanoja).


Halusin käyttää lakkauksessa ehkä yhtä kauneinta koskaan näkemääni nudesävyä eli Zoyan Rue-lakkaa.  Pakollisen glitterin roolia sai tällä kertaa esittää Opin Make Him Mine -hiekkalakka. Tavoistani poiketen innostuin myös hieman koristelemaan valmista lakkausta I Love Me -messuilta ostamillani hopeisilla, pyöreillä niiteillä.


Laitoin kaikkia lakkoja kaksi kerrosta, vaikka rehellisyyden nimissä yksikin olisi riittänyt. Sekä Rue että Make Him Mine ovat todella peittäviä. Rue on myös siitä ihana ja poikkeuksellinen lajinsa edustaja, että se ei raidoitu laisinkaan edes minun taitamattomissa hyppysissäni.


Niitit kiinnitin HK Girlin Glisten&Glow -pikakuivattajalla, jota laitoin myös muihin kynsiin nimetöntä lukuun ottamatta.

Pitäisi jaksaa useammin koristella kynsiä edes vähän. Lakkauksesta tulee heti paljon huolitellumman ja kauniimman näköinen. Vetoan mielessäni usein kiireeseen, vaikka näidenkään vaatimattomien koristelujen tekemiseen ei tainnut mennä edes viittä minuuttia. Pieni vaiva on maksanut itsensä monin verroin takaisin, kun olen aina välillä pysähtynyt ihailemaan sieviä kynsiäni.

Ei kommentteja: