keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukuun LivBox

Viime kuukausina olen usein olen ollut LivBoxin avaamisen jälkeen  niin ärsyyntyneessä tilassa, etten ole viitsinyt edes kirjoittaa mokomasta jonninjoutavasta roskasta sanaakaan. Olen totaalisen kyllästynyt valkaiseviin hammastahnoihin, halpoihin suihkusaippuanäytteisiin ynnä muihin turhanpäiväisiin markettituotteisiin. Iänikuista Lumeneakin puskee lähes joka boksista. Hohhoijaa. Pohjanoteeraus oli varmastikin marraskuun boksista kuoriutunut liukuvoide. Olenkin jo pidemmän aikaa suunnitellut lopettavani tilauksen, sillä jokainen boksi tuntuu olevan entistä surkeampi.


Marraskuun boksin jälkeen olin niin pettynyt, että tarkoitukseni oli katkaista tilaus siihen. Havaitsin kuitenkin unohtaneeni asian, kun joulukuun boksi ilmoitti tulostaan. En avannut boksia kovinkaan suurin odotuksin. Ehkäpä sen vuoksi yllätys oli pääosin positiivinen, vaikka tämäkin boksi sisälsi muun muassa pakolliset hammastahna- ja suihkuvaahtonäytteet. Lumenelta tällä kertaa onneksi säästyttiin.

Katsotaanpa seuraavaksi tarkemmin, mitä boksi tällä kertaa piti sisällään.

Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous -suihkusaippuaMatkakokoiset suihkutuotteet ovat käytännöllisiä, ja tämä kyseinen yksilö tuoksuukin ihan hyvältä. Koen kuitenkin turhaksi tämäntyyppiset tuotenäytteet. Kun täysikokoinen tuote maksaa kolme euroa, voisin ihan hyvin halutessani ostaa sen itse marketista.

Natusan 24 Hour Moisture käsivoide Käsivoiteita  tarvitsee etenkin talvisin jatkuvasti. Itse olisin kuitenkin mieluummin ottanut pienemmän pakkauksen jonkin selektiivisemmän merkin voiteesta kuin täysikokoisen version halvasta markettituotteesta. Natusanin käsivoiteessa on kaiken lisäksi melkoisen tymäkkä tuoksu, joka ei inspiroi minua jatkamaan lyhyeksi jäänyttä yhteiseloamme. Tulen siis lahjoittamaan tämän tuotteen eteenpäin.

Colgate MaxWhite One hammastahnaEn ymmärrä kuka täysjärkinen edes uskoo valkaiseviin hammastahnoihin... Juuri tällaiset tuotteet saavat minut miettimään, miksi tilaan LivBoxia.

Lavera Glossy Lips huulikiiltoMielestäni boksissa on yleisesti ottaen aivan liian vähän meikkituotteita, joten Laveran kauniinvärinen huulikiilto oli piristävä yllätys. Huulikiilto tuoksuu makean hunajaiselta ja tuntuukin huulilla ihan juoksevalta hunajalta. Sweet Melon -niminen sävy paljastui kuitenkin käytössä hyvin neutraaliksi, mikä oli ehkä pienoinen pettymys. Toisaalta se sopii varmasti sen vuoksi käytettäväksi melkein minkä vain huulipunan päällä.

Cutrin Bio+ Clear ShampooTaas hilseshampoo... Tämä yksilö ei sentään ole markettitavaraa. En tiedä, tuleeko minun käytettyä tätäkään tuotetta, etenkin kun kylpyhuoneeni tuntuu aiempien LivBoxien jäljiltä olevan täynnä shampoonäytteitä.

Étré Belle Hyaluronic QuickliftTM Day&Night Serum Tämä pehmeyttä ja sileyttä lupaava seerumi vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Toivoisin, että boksissa olisi enemmän juuri tämän tyyppisiä tuotteita.

Cocovi SuperChoco Goji raakasuklaaVaikka terveyteen ja ruokaan liittyvät asiat kiinnostavatkin minua, en voi sietää superfoodhössötystä. Tämä suklaa kuitenkin houkutteli minua, sillä en ole aiemmin törmännyt raakasuklaaseen, jota voisin allergioideni vuoksi syödä. En erityisemmin pidä tummasta suklaasta, minkä vuoksi tämänkään suklaan maku ei ollut mieleeni, mutta onneksi mieheni lupasi tuhota herkun.

HiusvalkkiHiusvalkki on nähty LivBoxissa jo aiemmin. Edellinen valkki oli sentään vaaleille hiuksille tarkoitettu toisin kuin tämä. Ihmettelen edelleen, miksi olen aikoinaan täyttänyt LivBoxin sivuilla kauneusprofiilini, kun boksin tuotteet tuntuvat usein olevan suunnattuja ihan päinvastaisia ominaisuuksia omaavalle henkilölle. Tämä valkki on jälleen hyvä osoitus siitä.

Pitkäaikaisen tilaajan lahjaPitkäaikaisen tilaajan lahja oli tällä kertaa kätevänkokoinen musta meikkipussukka, jonka sisältä paljastui kolme Philosphyn näytettä. Tämä oli ehdottomasti koko boksin kivoin juttu, ja kokeilen kaikkia näytteitä tosi mielelläni.

Vaikka boksin sisältö olikin tällä kertaa tavanomaista innostavampi, ja koin oikeasti saavani rahoilleni vastinetta, uskon, että tulevat boksit jatkavat todennäköisesti aiempaa linjaa. Tässä boksissa oli kuitenkin melko paljon niin sanottuja ylimääräisiä tuotteita kuten uskollisen tilaajan lahja ja kaksi jouluyllätystä. Sen vuoksi päätän todennäköisesti LivBox -tilaukseni tähän boksiin.

Tuleeko sinulle LivBox? Mitä mieltä olet ollut boksien sisällöstä?

Ei kommentteja: