tiistai 1. joulukuuta 2015

Kosmetiikkapitoinen Stockmann First -ostospäivä osa 1

Tykkään lukea postauksia muiden ihmisten arkisista kosmetiikkaostoksista, vaikka itse olenkin huono sellaisia tekemään. Jostain syystä ajattelen, että omat ostokseni eivät ole kiinnostavia. Tällä kertaa ajattelin kuitenkin jakaa kanssanne, mitä tuiki tavallista mukaani tarttui viime lauantaina Stockmannin First-ostospäivästä, jonka aikana lähes kaikista tavaratalon tuotteista saa kymmenen prosentin alennuksen. Parasta ostospäivässä on mielestäni kuitenkin lasillinen kuohuvaa, joka tuo ihanaa juhlantuntua ihan tavalliseenkin päivään!

Mennään sitten itse asiaan eli katsotaan, mistä minun tylsät ostokseni muodostuivat. Koska ostoksia oli melkoisen paljon, jaoin ne kahteen erilliseen postaukseen, joista toista pääsette lukemaan huomenna.

OPI Just Lana-ing Around -kynsilakka


Hawaii-kokoelmassa ilmestynyt, ihanan tumma mauve Just Lana-ing Around on ollut luottolakkani kesästä lähtien. Vaikka Opin lakat levittyvät yleensäkin moiteettomasti, on tämän mattaisen lakan koostumus aivan erityisen loistava. Just Lana-ing Around levittyy täysin ilman raidoittumista ja kuivuu mielettömän nopeasti. Sävy on myös todella peittävä. Tavallisesti pitkät kynteni tarvitsevat vähintään kaksi kerrosta ohuesti levittyviä värilakkoja, mutta tämän kohdalla yksikin kerros riittäisi. Lakka on runsaan käytön vuoksi kulunut ennätystahtia, ja koska haluan jatkossakin nähdä tämän kaunokaisen kynsilläni, ostin varastoon toisen pullon.

Maybelline Gentle Remover Acetone Free -kynsilakanpoistoaine


Maybellinen vihreä asetontion kynsilakanpoistoaine  on ollut suosikkini vuosikaudet. Vanha pullollinen oli niin lopussa, että epäilin, riittääkö sen sisältö enää seuraavaan kynsilakkojen poistosessioon. Nyt ei onneksi tarvitse enää murehtia!

Eylure Lashfix Clear Finnish -ripsiliima


Eyluren Lashfix on suosikkiripsiliimani. Vaikka liimasta on nykyään saatavilla mustaakin versiota, pidän enemmän värittömäksi kuivuvasta lopputuloksesta. Edellisen pakkauksen avaamisesta on kulunut kohta puoli vuotta. Koska vähänkään vanhentunut ripsiliima alkaa heti kirvellä silmiäni, minulla on oltava tuore pakkaus varastossa.

Eylure No 101 -irtoripset


Tutustuin Eyluren 101-ripsiin Eyluren kolmet erilaiset irtoripset sisältävän Paris-pakkauksen myötä. Tykästyin näihin simppeleihin ja kauniin kaareviin ripsiin siinä määrin, että halusin toisen parin varalle, kun alkuperäiset 101 päättäisivät eläköityä. Se ei osoittautunutkaan niin helpoksi tehtäväksi kuin olin kuvitellut. Viime lauantai oli nimittäin ensimmäinen kerta, kun näin 101-ripsiä myynnissä yksittäispakattuina. Tartuin tietysti heti tilaisuuteen!

Duroy Proffs Peitevärisivellin


Minun on pitkään pitänyt ostaa synteettinen, mahdollisimman pieni ja littana sivellin, jolla saisin levitettyä esimerkiksi irtoglitteriä kätevästi luomilleni sotkematta jo olemassaolevaa silmämeikkiä. Kuvaukseen sopiva yksilö ilmaantui vihdoin eteeni Duroyn peitevärisiveltimen muodossa. Ostopäätös oli helppo, sillä olen ollut tyytyväinen kaikkiin aiempiin Duroy-siveltimiini.

Huomenna näette sitten loputkin ostokseni.

Ei kommentteja: