keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Kosmetiikkapitoinen Stockmann First -ostospäivä osa 2

Tässä on toinen osa Stockmann First -ostospäiväni ostoksista.

Nivea Sensitive Cleansing Milk -puhdistusmaito


Aiemmin puhdistin kasvoni aamuisin pelkällä vedellä, mutta nykyään tykkään käyttää puhdistusmaitoa. Alun perin tartuin kaupassa täysin sattumanvaraisesti tähän Nivean versioon kenties edullisen hinnan johdattelemana. Yhden tyhjäksi kulutetun putelin myötä kerätty käyttökokemus on kuitenkin osoittanut tämän riittoisan tuotteen kelpo tavaraksi. Kasvot tuntuvat puhdistumaidon jäljiltä oikeasti puhtailta. Silti tuote ei kuivata ihoa laisinkaan. Vaikka en tätä illalla osaisikaan käyttää, aamuihin tämä sopii oikein loistavasti.

Mac Brush Cleanser


Olen käyttänyt Macin vaaleanpunaista sivellintenpesuainetta useamman pullon. Hoksasin tämän sopivan erityisen hyvin BeautyBlenderin pesemiseen. Olen kokeillut BeautyBlenderin kiinteää saippuaa ja Kicksin suhikepullossa olevaa sivellintenpesuainetta, mutta kumpikaan ei mielestäni ole toiminut BeautyBlenderin kanssa yhtä tehokkaasti kuin tämä. Koska käytän BeautyBlenderiäni lähes päivittäin, ja toki pesen sitä yhtä usein, kuluu neste melko nopeasti loppuun.

Tietääkö muuten kukaan, toimiiko back to Mac myös näiden pullojen kohdalla? En muistanut kysyä asiasta Macin tiskillä. Jos vastaus on myöntävä, minä saan kohta ilmaisen huulipunan!

Moroccanoil Boar Bristle Teasing Brush -tupeerausharja


Moroccanoilin tupeerausharja on jälleen esimerkki tuotteesta, joka on ollut ostoslistallani jo pidemmän aikaa, mutta jota en ole onnistunut löytämään mistään. Tämäkin oli viimeinen laatuaan, joten voitte kuvitella, miten nopeasti nappasin sen hellään huomaani. Kokeilin harjaa ostopäivänä nopeasti, ja voi ihme, miten helposti ja vaivattomasti sillä saakaan hiuksiin upeaa tuuheutta. Vanha elämää nähnyt tupeerauskampani pääsee kyllä tämän ostoksen myötä kirmaamaan vehreämmille laitumille.

Scholl Voide halkeileville kantapäille


Niin ällöttävää kuin se onkin, minulla on halkeilevat kantapäät. En ole vielä tähän päivään mennessä löytänyt toista rasvaa, joka saisi jalkapohjani ja etenkin kantapääni pysymään terveen näköisinä. Löysin tämän tuotteen vuosia sitten, ja muistan suhtautuneeni hyvin skeptisesti tuotteen lupaukseen saada aikaan huomattavia tuloksia jo kolmessa päivässä. Se on kuitenkin ihan totta! Täysin sandaalikelpoisia todella koppuraisista jaloista ei tietenkään niin nopeasti saa taiottua, mutta sanoisin, että jo viikon käytön jälkeen kantapohjat kehtaa viedä ihmisten ilmoille. Niinpä aion vastakin ostaa uuden tuubin edellisen imeydyttyä aavikkoa muistuttaviin ketaroihini.

Huh, kylläpä tuli tehtyä paljon hankintoja. Vaikka kymmenen prosentin alennus ei suuren suuri olekaan, ja yksittäisen tuotteen kohdalla se voi jäädä kymmeniin sentteihin, pienistä virroista muodostuu pikkuhiljaa iso puro. Itse ainakin tykkään tilaisuuden tullen säästää. Jos joka tapauksessa ostan tiettyjä tuotteita, miksi en tekisi sitä, kun on mahdollisuus saada edes pieni alennus.

Oliko ostosteni joukossa yhtäkään sinun suosikkituotettasi? Entäpä tykkäätkö lukea tämän tyyppisiä, arkisista kosmetiikkaostoksista kertovia postauksia?

Ei kommentteja: