maanantai 30. marraskuuta 2015

Sininen smoky

Tässä ensimmäinen Urban Decayn Naked Smoky -paletilla tekemäni meikki, jonka päätähdeksi valitsin minua kalvaneita sinisen sävyjä. Kuten edellisessä Smoky-paletista kertovassa postauksessa mainitsinkin, ilahduin siitä, että paletissa hyvin selkeän sinisiltä näyttäneet sävyt osoittautuivatkin luomilla hyvin säyseiksi ja jopa hieman hopeaan vivahtaviksi. Rehellisyyden nimissä pitää sanoa, että kuvat vääristävät mielestäni jonkin verran meikin sävyjä; luonnossa sinisyys näkyi asteen verran enemmän olematta kuitenkaan millään tavalla silmiinpistävä.


Käytin meikissä liikkuvalla luomella sävyjä Slanted, Dagger ja Black Market. Häivytyssävynä toimi Combust ja kulmaluulle sekä silmän sisänurkkaan levitin valkoista Thriteen-luomiväriä. Irtoripsiksi valitsin jälleen aina toimivat, ihanan näyttävät, tutut ja turvalliset Eyluren ripset nro 202.


Tämän meikin myötä Smoky muuttui minun silmissäni vielä ensivaikutelmaansakin monipuolisemmaksi paletiksi. Sinertäviä sävyjä on paletissa lopulta vain kaksi ja nyt kun nekin on kesytetty, vain taivas on rajana tämän paletin kanssa.

Mitäs pidät meikistä? Olisitko uskonut, että sinisestä syntyy jotain näinkin tasapainoista? 

Ei kommentteja: