sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Naked Smoky

Tykkään olla perillä meikkimaailman tapahtumista, mutta aivan erityisen tarkasti seuraan lempimerkkini Urban Decayn edesottamuksia. Odotan etenkin uusien palettien julkaisua kuin kuuta nousevaa. Vaikka rakastankin värikkäitä meikkejä, ovat kaikkeen sopivat Naked-paletit erityisen lähellä sydäntäni. Eipä siis ole ihme, että ryntäsin heti Naked Smoky -paletin julkaisupäivän aamuna Sokokselle lunastamaan omani. Koin itseni kieltämättä hieman hölmöksi juostessani klo 9.01 Urban Decayn tiskille, ja ottaessani tärisevin käsin vastaan uuden tulokkaan Naked-kokoelmaani. Tiesin kuitenkin, että töihin keskittyminen olisi ollut täysin mahdotonta, jos en olisi hakenut pikkuista luokseni heti aamusta. Toisaalta paletin läsnäolokaan ei varsinaisesti helpottanut työmotivaation ylläpitämistä. Minun teki nimittäin jatkuvasti mieli ihailla hankintaani. Jep, hullu mikä hullu. Mutta katsokaa nyt, miten hieno se on!


Vaikka sävyvalikoima on paletin nimen mukaisesti hyvin tummanpuhuva, Smoky kätkee sisäänsä myös hyvän valikoiman vaaleita sävyjä. Halutessaan paletilla saa siis aikaiseksi myös hillittyjä päivämeikkejä. Siinä mielessä tämä paletti sopii hyvin monipuolisten sisarustensa jatkoksi. 


Smoky on ulkokuoreltaan ehkä yksi hienoimmista omistamistani paleteista; erikoinen, mutta silti tyylikäs. Vaikka pakkaus on läpinäkyvää muovia, se tuntuu silti jämäkältä. Kansi sulkeutuu kätevästi magneetilla. En voi yleensä sietää palettien mukana tulevia applikaattoreita sun muita turhakkeita, mutta Urban Decayn laadukkaista kylkiäissiveltimistä tykkään hurjasti eikä tämä yksilö tee poikkeusta. Siveltimen toinen pää toimii hyvin häivytyksessä ja toinen hieman pienempi pää on oiva apu pikkutarkempaa työskentelyä vaativiin tilanteisiin. Itse tykkään käyttää sitä esimerkiksi levittäessäni tummia sävyjä luomivakoon tai silmän ulkonurkkaan.  


Monipuolisen sävyvalikoimansa lisäksi Smoky on mielestäni hyvä kattaus mattaisia ja kiiltäviä luomivärejä; sekä vaaleista että tummista luomiväreistä löytyy monenlaisia koostumuksia. Paletissa on myös sekaisin kylmiä ja lämpimiä sävyjä, kylmien ollessa kuitenkin aavistuksen verran enemmän edustettuina. 

Aluksi mietin pitkään, onko paletissa kuitenkin liikaa sinertäviä sävyjä minun makuuni. Nämä ajatukset eivät jättäneet minua täysin rauhaan kuin vasta päästessäni ensimmäistä kertaa meikkaamaan paletilla. Silloin tartuin tietenkin juuri epäilystä herättäneisiin sinisiin, ja sain yllättyä iloisesti. Sävyt eivät toistuneet luomilla lainkaan niin silmiinpistävän sinisenä kuin miltä ne näyttävät paletissa. Suosikkini Smokyssa on puolestaan tumman luumuisa Smolder. 

Ainoa miinuspuoli Smokyssa on, että se ei sisällä aivan täydellistä vaaleaa kulmaluun sävyä. Combust on minulle hieman liian tumma ja täysin valkoinen Thirteen voi taas toisinaan näyttää hieman luonnottomalta. Thirteen on kuitenkin tähän mennessä ollut valintani kulmaluulle. Lopputulos on mielestäni ollut vaalealla ihollani ihan toimiva, kunhan vain olen malttanut olla varovainen. 

Tässä vielä paljaalle käsivarrelle tehdyt nopeat swatchit:


Alhaalta ylös: High, Dirtysweet, Radar, Armor ja Slanted.


Alhaalta ylös: Dagger, Black Market, Smolder, Password, Whiskey, Combust ja Thirteen.

Olen ehtinyt tähän mennessä toteuttaa paletilla muutamia meikkejä, joita aion esitellä teillekin lähiviikkoina. Näiden kokeilujen perusteella olen iloinen hankinnastani. Luomivärit ovat taattua Urban Decay -laatua, josta en voi sanoa muuta kuin hyvää. 

Miltä Smoky sinun mielestäsi vaikuttaa? 




Ei kommentteja: