sunnuntai 24. toukokuuta 2015

L'orealin ystävämyynti

Kuten viime postauksessa mainitsinkin, olen tällä viikolla tehnyt kosmetiikkaostoksia kahteen otteeseen. The Body Shopin kanta-asiakaspäivien lisäksi shoppailin keskiviikkona L'orealin ystävämyynnissä Niittykummussa. 

En ollut koskaan aiemmin käynyt L'orealin ystävämyynnissä, vaikka olin kuullut tapahtumasta lämpöisiä suosituksia työkavereiltani ensimmäisen kerran jo pari vuotta sitten. Kokemukseni oli kuitenkin sen verran positiivinen, että minustakin taitaa tulla ystävämyynnin vakiovieras.

Vaikka olinkin mielessäni kuvitellut jättimäisen hallin täynnä kosmetiikkaa, tila oli todellisuudessa varsin pieni. Tarjolla oli melko paljon hiuksille suunnattuja tuotteita, mutta myös esimerkiksi meikkejä, kasvovoiteita sekä hajuvesiä löytyi kiitettävästi. Hiustuotteita ja hajuvesiä en katsellut oikeastaan lainkaan, vaan keskityin silmäilemään pelkästään selektiivisistä merkeistä muodostuvaa kosmetiikkatarjontaa. 

Yllätyin iloisesti siitä, että tarjonta ei koostunut esimerkiksi vaatepuolen ystävämyynneille tyypilliseen tapaan menneiden sesonkien väreistä, jotka eivät ole täysihintaisina kelvanneet kenellekään. Oudon väristen hylkiöiden sijaan myynnissä oli hyvän alennuksen kera samoja tuotteita, joita löytää kosmetiikkaosastojen hyllyiltä täysihintaisina. 

Ystävämyynti oli avoinna keskiviikosta torstaihin. Omat ostokseni tein keskiviikkoiltana puoli tuntia ennen sulkemisaikaa, jolloin tuotteita oli mielestäni jäljellä ihan kiitettävästi. Tuotevalikoima olisi toki saattanut olla vielä runsaampi, jos olisin ajoittanut käyntini keskiviikkoaamuun, mutta toisaalta myös tungoksen määrä olisi voinut olla hyvin erilainen. Nyt tuotteita sai katsella rauhassa ja kassalle pääsi jonottamatta.

Sitten siihen kiinnostavimpaan osuuteen eli löytöihin...

Giorgio Armani Eyes to kill waterproof -ripsiväri


En meinannut pysyä housuissani, kun bongasin Eyes to kill -ripsivärin vieläpä vedenkestävänä versiona. Katson paljon meikkivideoita Youtubesta, ja olen kaiken niistä kuulemani hehkutuksen perusteella kehittänyt lähes pakkomielteen tähän ripsiväriin. Kun normaalisti mansikoita maksavan ripsivärin hinnaksi oli asetettu 19 euroa, en voinut muuta kuin antautua viettelykselle (miten niin olen katsonut Temptation Islandin Suomi-versiota...!?). 

En tosin vielä vähään aikaan pääse nauttimaan tästä Armanin luomuksesta, koska avasin juuri hetki sitten uuden putkilon L'orealin False Lash Wingsiä. Vaikka kuinka tekisikin mieli, en aio tinkiä periaatteestani pitää kerralla auki vain yhtä ripsiväriä.

YSL Vernis à Lèvres Rebel Nudes Glossy Stain Violine Out Of Control -huulilakka


En kerta kaikkiaan voinut vastustaa tämän huulilakan upeaa väriä! Houkuttelevuutta lisäsi omalta osaltaan myös 15 euron hinta. Koska olen jo pitkään halunnut kokeilla huulilakkoja, annoin itselleni luvan napata tämän ihanuuden ostoskoriini. Se todellakin kannatti, koska olen käyttänyt tätä mahtavaksi löydöksi osoittautunutta tuotetta ostohetken jälkeen lähes jatkuvasti. Tarkoitukseni onkin kirjoittaa siitä tarkempi arvostelu lähipäivinä.

Biotherm Aquasource Dry Skin -kosteusvoide


Olen jo vuosia käyttänyt Biothermin Aquasource -kosteusvoidetta. Tämän löydön ajoitus oli aivan täydellinen, sillä edellisessä purkissani on enää jämät jäljellä. Suomessa voiteen hinta on normaalisti noin neljänkymmenen euron luokkaa, mikä houkuttelee ostamaan uuden purkin hieman edullisemmin vaikkapa laivalta tai lentokentältä.  Nyt tax free -ostoksiin ei tarvinnut turvautua, kun voiteen hinnaksi jäi ystävämyynnissä 19 euroa.

Lancôme Visonnaire -pakkaus


Olen toisinaan vaivannut 29-vuotiasta päätäni ajattelmalla minunkin kasvoissani ennen pitkää väistämättä näkyviä ikääntymisen merkkejä.  Vaikka en olekaan vielä valmis siirtymään ihonhoidossani täysin anti-age -tuotteiden polulle, olen välillä tuuminut, että kuuriluonteisesti käytettynä ikääntymistä vastaan taistelevien tuotteiden käyttämisestä voisi olla hyötyä tulevaisuutta ajatellen.  

Koska olen kuullut paljon kehuja erityisesti Visionnaire -seerumista, päätin tarttua ystävämyynnissä tilaisuuteen ja ostaa 45 euron hintaisen Visionnaire-pakkauksen, joka sisältää sekä täysikokoisen että matkakokoisen Visionaire seerumin, saman sarjan silmänympärysvoiteen sekä pienen Génifique -pullon. Ajattelin tosiaan käyttää tuotteita kuuriluonteisesti ja raportoida kokemuksistani jossain vaiheessa myös blogin puolelle. 

Kävitkö sinä L'orealin ystävämyynnissä?

2 kommenttia:

Mia / Beauty Highlights kirjoitti...

Ooh, mitä löytöjä olet tehnyt! Itseäni harmittaa, etten päässyt paikalle. Olisin varmaan haalinut vaikka mitä :)

Shania kirjoitti...

Ensi kerralla voit sitten haalia tämänkin myynnin edestä ;)