perjantai 22. toukokuuta 2015

Mojitontäyteinen kanta-asiakaspäivä

Olen ollut hyvin harmissani, kun en ole hetkeen löytänyt aikaa postaamiselle. Onneksi elämästäni on kuitenkin tällä viikolla löytynyt sijaa kosmetiikalle edes jossain muodossa. Olen nimittäin parina viime päivänä kunnostautunut leipälajissani eli kosmetiikkaostosten tekemisessä. Ostoksia tuli tehtyä jopa kahteen otteeseen. Tänään esittelen teille viimeisimmän saliini.


Kuten ulkonäöstä saattaakin arvata, purkkikimara on kotoisin The Body Shopista. jossa olen huomannut asioivani melkoisen usein. Olin oikeastaan menossa hakemaan vain käsirasvaa, mutta hairahduin loppujen lopuksi kahdesta eri syystä pois ostoslistan osoittamalta kaidalta tieltä...

Ensimmäinen syy tuli vastaani heti astuttuani sisään liikkeeseen. Sisäänkäynnin edessä oli pöytä, jolle oli aseteltu kauniin kirkkaanvihreitä tuotteita. Lähempi tarkastelu osoitti, että kyseessä on uusi, rajoitetun aikaa myynnissä oleva mojiton tuoksuinen sarja Virgin Mojito. Meinasin saada siinä paikassa hepulin, koska rrrrrrakastan mojitoja!!!! Ensi nuuhkaisun jälkeen olin aivan myyty.

Jokainen sarjan tuote tuoksui jumalaisesti limen ja mintun jalolta liitolta. Tuoksu oli suorastaan humalluttavan ihana! Kuin olisi nuuhkinut juuri valmistettua, tuoreesta limestä ja vastakerätyistä mintunlehdistä valmistettua mojitoa! Tuoksussa ei ollut lainkaan esanssisuutta, vaan se oli pelkästään raikas ja aito.

Olisin halunnut ostaa koko pöydän tyhjäksi. Järjen ääni kuitenkin kehotti valitsemaan vain yhden tuotteen. Kesken vimmaisen valintaprosessin havaitsin, että myymälässä on käynnissä kanta-asiakaspäivät, joiden aikana kaikista tuotteista myönnetään 20 prosentin alennus. Tämän huomion seurauksena annoin itselleni luvan napata mukaani kaksi vihreää ihanuutta.  Pitkän pohdinnan jälkeen valitsin ostoskoriini suihkusaippuan ja vartalovoin.

Virgin Mojito Shower Gel


Mielestäni suihkuvaahdot ovat mainio tapa nauttia ihanista tuoksuista, joita en kuitenkaan haluaisi koko päiväksi iholleni. Virgin Mojito -suihkuvaahto tuoksuu ensikokeilun perusteella suihkun ajan todella selkeästi, mutta iholle tuoksusta jää vain lievä muisto. Kylpyhuoneessa mojiton makoisa aromi sen sijaan leijui vielä pari tuntia suihkun jälkeen. Tähän ostokseen olen todella tyytyväinen. En voisi kuvitella parempaa suihkuvaahtoa kesäksi! Tämä on ehdottomasti yksi parhaimman tuoksuisista suihkutuotteista, joita olen koskaan kokeillut.

Virgin Mojito Body Butter


Vartalovoi tuoksui muiden Virgin Mojito -tuotteiden tapaan ihanalta, mutta pohdin pitkään, uskallanko ostaa sitä. Useimmissa The Body Shopin vartalovoissa on nimittäin  niin voimakas tuoksu, että se muuttuu omaan nenääni jo hajuksi. Vaikka illalla suihkun jälkeen onkin toisinaan mukava tuoksua esimerkiksi mangolta, en halua, että tuoksu herättää minut yöllä ja on seuranani vielä aamullakin.

Kokeilin Virgin Mojito -vartalovoita myymälässä kämmenselälleni, ja kun tuoksu ei tuntunut nenääni liian voimakkaana, päätin uskaltautua ostamaan purkillisen. Olen tosi tyytyväinen päätökseeni. Testasin vartalovoita eilen illalla, ja ilokseni havaitsin tuoksun olevan parissa tunnissa katoavaa sorttia. Vartalovoi kosteutti kuivaa ihoani tehokkaasti ja imeytyi nopeasti. Tätä ostaisin ehdottomasti uudestaankin!

Ostinhan minä tietenkin myös käsivoiteet, joita varten alun perin The Body Shopiin astelin. Alennuksen vuoksi päätin ostaa kaksin kappalein käsilaukkuun sopivaa suosikkiani Honeymania -käsivoidetta.


Lisäksi ostin korppukäsieni pelastajaksi uuden Hamppu-käsivoiteen.


Kanta-asiakaspäivät jatkuvat muuten vielä huomiseen (23.5.2015) asti, joten jos esimerkiksi mojiton täyteiset suihkuhetket houkuttelevat, niin kannattaa suunnata ostoksille.

Ei kommentteja: