maanantai 25. toukokuuta 2015

Liila lauantai

Tuntuu, etten ole pitkään aikaan ottanut kunnolla iloa irti runsaslukuisista iiloista luomiväreistäni. Tätä ajatusta pyöritellessäni tajusin, että kokoelmastani löytyy jopa yksilöitä, joita en ole tainnut käyttää ollenkaan.

Nämä silmäluomillani ennennäkemättömät aarteet sijaitsevat tarkemmin sanottuna Sigman Créme De Couture -paletissa, mikä on oikeastaan melkoisen merkillistä, kun ottaa huomioon, että kyseinen paletti on viime aikoina nauttinut huomiostani todella paljon. Paletissa on neljän ihastuttavan liilan luomivärin suora, jonka avulla loin seuraavan meikin:


Vaikka meikki sinänsä on melkoisen tavanomainen, se on silti minun tekemäkseni meikiksi tietyllä tapaa erikoinen; se on nimittäin toteutettu kokonaan mattasävyillä.


Aivan pelkästään Créme De Couture -paletin voimin meikki ei syntynyt, vaan avuksi oli otettava Inglotin valkea luomiväri Matte 318, jota levitin kulmakarvan alle ja silmän sisänurkkaan. Créme De Couture -paletista puolestaan käytin seuraavia sävyjä silmän sisänurkasta alkaen: Violet Whip, Lavender Honey, Cassis ja Elderberry.


Rehellisyyden nimissä minun on myönnettävä, että koin kiusausta lisätä meikkiin edes pikkuisen kimallusta vaikkapa glitterrajauksen muodossa. Onneksi en kuitenkaan tehnyt niin, koska vaihtelu virkistää toisinaan jopa kimalletta enemmän.

Ei kommentteja: