tiistai 28. huhtikuuta 2015

Erilainen aamukahvi

Tässäpä seuraava paletti kolmesta hankkimastani Isadora-paletista. Nudehuumassani en millään malttanut olla hankkimatta neutraaleja ruskean sävyjä sisältävää Cappuccino-palettia, vaikka kuinka yritinkin perustella itselleni, että omistan jo kyllin monta neutraaliin arkimeikkiin sopivaksi luokiteltavaa palettia. Mutta eihän niitä koskaan voi olla liikaa...


Tässä paletissa minua houkuttivat käytännöllisten neutraalien sävyjen ohella ihan vain luomivärien upea kermaisa koostumus. Luomivärit levittyivät niin nätisti, että minun vain oli saatava tämä kompaktin kokoinen pakkaus itselleni arkiaamujen pelastajaksi ja ilahduttajaksi.


Mattasävyjen ystävää ilahduttanee, että alareunan tummanruskea on upeasti levittyvä ja helposti työstettävä matta, joka sopii intensiivisyytensä puolesta loistavasti myös rajauksen tekemiseen. Tummanruskea tuo samalla palettiin enemmän monipuolisuutta, sillä sen avulla paletti taipuu myös tummuutta kaipaaviin iltameikkeihin.

Kuvasta mattaisuutta on tosin jostain syystä hieman vaikea päätellä, mutta kyllä se luonnossa tarkasteltuna täysin matta on.


Nämä nopeasti sipaistut swatchit olen tehnyt suoraan paljaalle iholle.


Cappuccinoon en jäänyt kaipaamaan minkäänlaista täydennystä esimerkiksi muiden sävyjen muodossa, vaan paletti toimii mainiosti sellaisenaan juuri siinä tarkoituksessa kuin mihin sen hankinkin: perusvarmana, neutraalien sävyjen arkipalettina.

Tässä vielä paletilla tekemäni pikainen arkimeikki:




Meikissä käytin kaikkia paletista löytyviä sävyjä. Jopa yläluomen rajaus on peräisin paletista. Välillä on kovin virkistävää kun lähes koko silmämeikin voi tehdä yhdellä tuotteella. Pieneenkin palettiin mahtuu siis toisinaan kaikki tarvittava.

2 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Täydellinen matkapaletti meikäläiselle. Pitää ihan harkita.... :D

Shania kirjoitti...

Erityisesti matkapaletiksi tämä olisi tosiaan ihan täydellinen! :) Eikä hintakaan ollut mielestäni kovin paha, n. 16-17 euroa. Citymarketista kaupan päälle sai vielä minikokoisen ripsivärinkin :D