keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Auringlonlasku savannilla

Tämä viimeisin kolmesta Isadoralta hankkimastani paletista ei suinkaan ole vähäisin.


Savannah Sunset -paletissa minua vetivät puoleensa kauniin herkät ja keväiset sävyt. Paletti tuo mieleeni kevätiltojen hennon valon ennen pian laskeutuvaa pimeyttä, mustarastaan laulun ja samaan aikaan levottoman, mutta toiveikkaan tunteen siitä, että kaikki on mahdollista ja mitä vain voi tapahtua.


Pidän mielettömästi kullan ja persikan yhdistelmästä. Kovin monipuolisiin meikkeihin paletti ei silti ainakaan ensisilmäyksen perusteella anna aineksia, mutta ainahan sävyvalikoimaa voi halutessaan täydentää muilla meikkivarastonsa antimilla.


Luomivärit ovat muiden uudistetun koostumuksen omaavien Isadoran luomivärien tapaan laadukkaan oloisia, kauniisti levittyviä ja pigmenttisiä.


Savannah Sunsetin osalta jäin kaipaamaan häivytykseen soveltuvaa, hieman vaaleampaa sävyä. Tällä paletilla ei myöskään perinteistä tummaa iltameikkiä oikein saa aikaiseksi, vaikka kuparinen sävy tuokin arkimeikkiin kivasti syvyyttä. Lisäksi persikkaan ja vaaleaan koralliinkin vivahtavat sävyt ovat keskenään melko samankaltaisia eivätkä ne varsinkaan luomelle levitettynä näytä kovinkaan erilaiselta toisiinsa verrattuna. Savannah Sunset on kuitenkin kaiken kaikkiaan ihana ja mieluisa paletti kaltaisilleni hempeiden persikkaisten sävyjen ystävälle.

Tässä vielä tuttuun tapaan paletilla toteutettu nopea arkinen meikki:




Meikissä käytin paletin kaikkia sävyjä. Rajaus muistuttaa Cappuccino-paletin mattaruskealla toteutettua, edellisessä postauksessa nähtyä rajausta, mutta on oikeasti toteutettu Livboxista peräisin olevasta Paesen mattaruskealla Kashmir-luomivärillä. Alkuodotusteni vastaisesti olen oikeastaan kovin tykästynyt Paesen luomiväriin. Erityisesti olen tykännyt käyttää sitä yläluomen rajaukseen.

Alkuviikosta toteutin Savannah Sunsetillä myös hieman tummemman arkimeikin.





Tässäkin meikissä käytin kaikkia paletista löytyviä sävyjä, mutta sijoittelin ne luomelle ensimmäisestä meikistä poikkeavalla tavalla. Levitin koko liikkuvalle luomelle kuparista sävyä ja häivytin sitä ensin tummemmalla ja sitten vaaleammalla persikan sävyllä. Lopuksi levitin vielä alaluomelle kultaista luomiväriä kuten edellisessäkin meikissä.

Häivityksessä ja kulmaluulla käytin  molemmissa meikeissä mattaisen vaaleaa Macin Pick Me Up -luomiväriä Cool Neutral-paletista. Lisäksi aivan kulmakarvan alla on Inglotin mattavalkeaa luomiväriä. Tämä pätee ainakin tällä hetkellä lähes kaikkiin tekemiini meikkeihin, vaikka en muistaisikaan sitä joka kerran erikseen mainita. Se mielestäni virkistää ilmettä kivasti ja tuo silmiin säihkettä.

Kokeiltuani kaikkia paleteista useaan otteeseen voin vain todeta, että pikkuiset paletit ovat laatunsa, ihastuttavien väriensä ja käytännöllisyytensä puolesta kerrassaan mainioita meikkihetkien piristäjiä, joilla loihtii nopeasti kauniita ja sävymaailmaltaan yhteensopivia meikkejä.

Ajattelin palata Isadoran Pink Dream, Cappuccino ja Savannah Sunset -paletteihin uudestaan vielä yhden meikkipostauksen muodossa. Mieleni nimittäin pursuaa ideoita hieman tavallisesta poikkeavammista meikeistä, joiden loihtimiseen näpsäkät, väreiltään ajankohtaiset neljän luomivärin paletit sopisivat oikein hyvin.

Ei kommentteja: