lauantai 28. helmikuuta 2015

The Balm Mary-Lou Manizer

Eräs suosikkituotteeni on jo pitkään odottanut hetkeään parrasvaloissa. Kuten otsikkokin kertoo, kyseessä on tietenkin The Balmin Mary-Lou Manizer korostustuote, joka on ollut jatkuvassa käytössäni aina ensikokeilusta lähtien!

Sain idean tämän tuotteen tilaamiseen LustreLuxin Youtube-videoista. Olin jo pitkään etsiskellyt "täydellistä" korostustuotetta, joka antaisi iholleni omaan makuuni riittävän näkyvää hohdetta kuitenkin ilman ylenpalttisia glitter- tai säihkehippusia. Mary-Lou Manizer vaikutti näkemäni perusteella olevan juuri oikea tuote minulle.


Monet tielleni osuneista korostustuotteista ovat olleet sävyltään lämpimän kultaisia. Tämä tuote on kuitenkin hieman viileämpi, mikä sopii mainiosti kaltaiselleni vaalealle neitokaiselle. 


Mary-Lou Manizer antaa iholle todella kauniin hehkun, jollaista en ole saanut aikaiseksi millään muulla korostustuotteella koskaan. Tuotteen antama lopputulos on siis aivan omaa luokkaansa. Aiemmin en välttämättä vaivautunut käyttämään erillistä korostustuotetta arkimeikissäni, mutta Mary-Lou Manizerin hankittuani en vain malta olla tekemättä sitä. Tämä tuote todellakin tuo sen viimeisen silauksen kasvoille tekemällä ilmeestä jotenkin raikkaamman ja nuoremman näköisen sekä antamalla kasvoille kertakaikkisen upean hohteen.

Kasvojen korostamisen lisäksi Mary-Lou Manizer sopii tuomaan valoa silmän sisänurkkaan sekä myös luomiväriksi. 


Tuotteen sisältämät hohdepartikkelit  ovat todella hienojakoisia ja tuote levittyykin iholle todella kauniisti ja tasaisesti. Tuote on voimakaspigmenttinen, joten luonnollisemmasta meikistä haaveilevan kannattaa aloittaa levitys varovaisesti.  Lopputulos muodostuu nimittäin helposti melkoisen intensiiviseksi.

Tässä vielä swatch-kuva, johon käsikarvat tuovat oman uniikin ja viehättävän lisänsä.  Kunnollisen kuvan saamiseksi olen kerrostanut tuotetta melkoisesti. "Normaalissa" käytössä lopputulos ei  siis ole lainkaan noin silmiinpistävä, vaikka äsken ylilyöntien mahdollisuudesta varoittelinkin.


Olen käyttänyt Mary-Lou Manizerin levittämiseen Sigman F35 Tapered Highlighter -sivellintä, joka on toiminut kuin unelma. Sivellin on juuri sopivan kokoinen ja annostelee tuotteen tasaisesti ja tarpeeksi ohuesti.


Mary-Lou Manizer on ehdottomasti kaikkien aikojen suosikkikorostustuotteeni! Ihastuttuani palavasti Maryyn, harkitsin hetken myös The Balmin toisen korostustuotteen, Cindy-Lou Manizerin, tilaamista. Se on kuitenkin toistaiseksi jäänyt vain aikomukseksi, koska en vain usko, että mikään korostustuote voisi koskaan yltää Maryn tasolle.

Onko teillä ehdotonta suosikkia kasvojen korostukseen? Entä onko joku kokeillut Cindy-Lou Manizeria?

Ei kommentteja: