sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Uusia siveltimiä Sigmalta

Yhdysvaltalainen Sigma myy todella laadukkaita, mutta kuitenkin kohtuuhintaisia siveltimiä. Black Friday sai minut tekemään pitkään harkitsemani tilauksen Sigmalle, joka tarjosi päivän kunniaksi mahdollisuutta tehdä ostoksia ilman postikuluja. Naputtelin oman tilaukseni  baari-illan jälkeen itse asiassa jo lauantain puolella neljältä aamuyöllä. Miten niin viime tipassa...?!

Meinasin sisällyttää tilaukseeni vielä muutakin kuin mitä tulin ostaneeksi, mutta päätin kuitenkin pysytellä sitkeästi alkuperäisessä ostoslistassani ja hankin  neljä sivellintä. Nyt kun olen ehtinyt tutustumaan siveltimiin, ajattelin kirjoittaa niistä muutaman sanasen.

F50 Duo Fibre


Duo Fibre -siveltimen hankin erityisesti runsaspigmenttisiä poskipunia varten. Siveltimen harjakset ovat joustavia ja pitkiä. Sivellin ei ole kovinkaan tiheä, mikä yhdessä siveltimen tasaisen pinnan kanssa takaa, että siveltimellä työstettävä tuote levittyy iholle tasaisesti ja ohuesti.

Erityisen hyvää jälkeä sivellin tekee runsaasti kimalletta sisältävien poskipunien kanssa, joiden olen perinteisemmän muotoisella poskipunasiveltimellä levitettynä huomannut jättävän iholle runsaskimalteisempia kohtia paikkoihin, joihin sivellin ensi kertaa osuu. Tämän ihanan duo fibre -siveltimen kanssa ongelmaa ei esiinny. Olen tykästynyt tähän jopa siinä määrin, että olen viime aikoina huomannut käyttäväni tätä kaikkien poskipunien levittämiseen.

F40 Large Angled Contour


Kokoelmastani löytyi jo ennestään yksi F40, jota olen käyttänyt sekä poskipunan levittämiseen että varjostusten tekemiseen.  Ajatuksena toisen samanlaisen siveltimen tilaamisessa oli, että nyt voisin omistaa toisen siveltimistä kokonaan poskipunille ja toisen varjostuksille.

Sivellin on viistopäinen, harjaksiltaan selvästi tiheämpi kuin edellä esitelty F50. Harjakset eivät kuitenkaan ole liian tiheitä, minkä ansiosta sivellin annostelee puuterimaisia tuotteita iholle tismalleen sopivan määrän. Varjostusten tekemiseen sivellin on juuri oikean kokoinen ja esimerkiksi poskiluun alle tehtävä varjostus on erittäin helppo tehdä, kun siveltimen muoto ja koko on kuin luotu kyseiseen tehtävään.

F25 Tapered Face


F25 on ehdottomasti paras koskaan kokeilemani puuterivellin! Alun perin suhtauduin uuteen tulokkaaseeni hieman epäillen, olinhan tottunut  perinteisemmän mallisiin puuterisiveltimiin. Käytössä tämä tulppaanimainen ihanuus kuitenkin vakiinnutti paikkansa suosikkisiveltimieni joukossa. Siveltimen muotoilun ja harjasten uskomattoman pehmeyden vuoksi puuteri levittyy iholle todella ohuesti ja kauniisti. Mitä muuta puuterisiveltimeltä voisi toivoakaan!

F35 Tapered Highlighter


Vaikka tämä F25-siveltimen vauvaa muistuttava pikkuinen on tarkoitettu ainakin nimensä perusteella ensisijaisesti korostustuotteiden levittämiseen, olen havainnut tämän toimivan loistavasti myös silmän alle levitettävän peitevärin kiinnittämiseen puuterilla.

Käytän silmien alla tällä hetkellä nestemäistä peiteainetta, jonka kiinnitän BareMineralsin puuterimaisella peiteaineella. F35:n avulla puuterimainen peiteaine levittyy silmän alle uskomattoman tarkasti ja ohuesti, jolloin nestemäisen peiteaineen kasautumisesta silmänalusryppyihin ei tarvitse huolehtia.

Toki sivellin tekee loistavaa jälkeä myös puuterimaisten korostustuotteiden levittämisessä. Sivellin annostelee juuri oikean määrän korostustuotetta ja aikaansaa tasaisen ohuen levitystuloksen. Tuo F25:sta tuttu tulppaanimainen muotoilu on vaan kertakaikkiaan lyömätön!

Sain ensikosketukseni Sigman siveltimiin, kun tilasin Sigman Performance Eyes Kit -sivellinsetin. Kyseiset luomivärisiveltimet ovat parhaita koskaan kokeilemiani siveltimiä ja nyt kun olen päässyt myös Sigman kasvosivellinten makuun, uskaltaisin melkein sanoa, että Sigman siveltimet ovat ehdottomia lemppareitani.

Oletko kokeillut Sigman siveltimiä? Entä mikä on suosikkisivellinmerkkisi?

Ei kommentteja: