torstai 11. joulukuuta 2014

Joulukuun Livbox

Ehdin jo huolestua, kun joulukuun ensimmäiset päivät olivat lipuneet ohitse eikä LivBoxia näkynyt missään. Onneksi boksi kuitenkin saapui eilen.


Vuodenaikaan sopivasti boksin teemavärinä oli tällä kertaa jouluisa punainen. Joulun odotus on minusta parasta pimeässä talvessa, joten kaikki joulusta muistuttavat asiat ilahduttavat minua. Punaisen värityksensä lisäksi myös boksin sisältö paljastui todella mieluisaksi yllätykseksi!

Paese silmänrajauskynä


Kivaa, että boksissa oli tällä kertaa silmille tarkoitettuja meikkituotteita. Paesen hopeista glitteriä sisältävä musta silmänrajauskynä vaikuttaa tuotteelta, jota tulen oikeasti käyttämäänkin. Kynä levittyi ainakin kämmenselälle pehmeästi ja glitterit siirtyivät iholle tasaisesti. Glitteriä oli myös omaan makuuni sopivasti; sen verran, että glitterit näkyvät jonkin verran, mutta ei niin paljon, että ne hallitsisivat rajausta ja vähentäisivät sen tummuutta. Plussaa myös vedenkestävyydestä.

Rimmel ScandalEyes Retro Glam Mascara


Ensimmäinen ajatukseni oli, että johan on ripsiväriä nimellä paiskattu! Tämän kyseisen yksilön tiimalasinmuotoisen harjaosan luvataan tavoittavan lyhimmätkin ripset, taivuttavan ripsirajaa myötäilevän muotilunsa ansiosta ripset ulos- ja ylöspäin sekä kampaavan ne paakuttomiksi. Vaikka ripsiväri ei valitettavasti vedenkestävä olekaan, sen vakuutetaan pysyvän ripsissä vähintään 16 tunnin ajan tuhraamatta ja rapisematta. Kokeilen aina mielelläni uusia ripsivärejä toivoen hurjien lupausten käyvän toteen. Katsotaan miten käy...

LV Täyteläinen jalkavoide


Jalkani ja etenkin kantapääni muistuttavat kuivuutensa puolesta korppuja, joten tämä jalkavoide saapui kuin tilauksesta (niinhän se tavallaan tekikin, hehheh). Voiteen luvataan pehmentävän kuivat kantapäät muun muassa glyserolin avulla ilma, että jalat jäävät tahmeiksi. Minusta on mukavaa, että jalkavoide on hajusteeton, sillä toisinaan jaloille tarkoitetuissa tuotteissa on turhan tymäkkä tuoksu. Tämä pääsee heti kokeiluun.

Calvin Clein Reveal EdP


Taas tuoksunäytteitä... Vaikka kantani boksin mukana virtaaviin tuoksunäytteisiin lienee käynyt selväksi, päätin kokeilun vuoksi hajustaa itseäni yhdellä suihkauksella muun muassa karkean suolan tuoksuvivahdetta, kurjenmiekkaa, ambraa, santelipuuta ja vetiveriä. Tuoksusta tuli mieleen edesmennyt mummini, mutta ei hyvällä tavalla. En nyt tarkoita, että Reveal olisi haissut ruumiilta. Hajuveden tuoksu vain aiheutti välittömän mielleyhtymän vanhojen naisten yleensä suosimiin voimakkaan pistäviin hajuvesiin. Jos tästä näytteestä pitää keksiä jotain hyvää, se olisi näytteen spraykorkki, jonka ansiosta näytettä olisi helpompi käyttää niin halutessaan. Hyviin puoliin kuuluu myös karkean suolan tuoksuvivahteen aiheuttama tahaton naurunpyrskähdys.

Calvin Klein Euphoria Gold


Mieheni varmasti kokeilee mielellään boksin mukana tullutta tuoksunäytettä. Hän nimittäin pitää tuoksunäytteistä ja uusien tuoksujen kokeilusta. Arvelisin sen perustuvan siihen, että hänen mielestään useimmat hajuvedet tuoksuvat lähtökohtaisesti hyvältä, toisin kuin minun mielestäni.

Vichy Aqualia Thermal Rich


Vichyn kasvovoide aiheutti minussa ilon hihkauksia, sillä yövoiteeni alkaa kohta olla lopussa. Voiteen luvataan vahvistavan ja rauhoittavan herkkää ihoa sekä parantavan sen omaa kosteustasapainoa.  Voide kuulostaa siis omalle iholleni juuri sopivalta. Mukavaa. että näyte on kohtalaisen reilun kokoinen, jolloin voiteeseen ehtii oikeasti saada jonkinlaisen tuntuman.

Duc d'O -suklaakonvehdit


Jee, nämä konvehdit eivät sisältäneet pähkinää! Niitä oli tietysti heti maistettava... ja olivatpas ne hyviä! Konvehdit olivat kyllä piste i:n päälle muutenkin jo loistavassa boksissa.

Itselle mieleisen boksin jälkeen jään innokkaana odottamaan, millaisia bokseja tuleva vuosi tuo tullessaan!

Ei kommentteja: