keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Nudejen huumaa

Viime aikoina neutraalit sävyt ovat viehättäneet minua niin kynsissä kuin silmämeikissäkin. Niinpä eilen esittelemistäni messuostoksista pääsivätkin ensimmäisenä käyttöön Zoyan hienostuneet, hieman mudansävyiset nudelakat. Koska en taaskaan osannut päättää vain yhtä lakkasävyä, valitsin kaksi. Lopulta päädyin yhdistämään lakkaukseen myös hieman glitteriä. 


Nimetön: Zoya Rue ja Opi You Pink Too Much
Muut sormet: Zoya Normani

En ole aiemmin kokeillut Zoyan cremelakkoja ja nyt tosiaan ihmettelen syytä moiseen käytökseen. Sekä Rue että Normani levittyivät uskomattoman kauniisti ja vaivattomasti, raitoja jättämättä. Nämä ovat ehkä parhaita koskaan kokeilemiani cremejä!

Levitin kaikkia lakkoja kaksi kerrosta ja lisäsin päälle vielä HK Girlin Glisten & Glow -päällyslakkaa. Myös Glisten & Glow aiheutti ihastuksen huokauksia. Lakkaus kuivui ennätysmäisen nopeasti ja sai päällyslakan myötä lähes peilikirkkaan kiillon. Glisten & Glow nousi kertakokeilulla päällyslakkojen kärkikastiin Inm Out The Doorin rinnalle.

Lakkauksen kaveriksi tein seuraavanlaisen silmämeikin:


Muistelin aamulla meikatessani, että erityisesti Naked 3 -paletista saattaisi löytyä lakkauksen värimaailmaan sopivia luomivärejä.

Meikki on toteutettu seuraavilla sävyillä:

 

Mitäs piditte kynsistä ja meikistä? Entä millaisia tuntemuksia epäperinteinen tapa toteuttaa meikissä käytettyjen luomivärien listaus herätti?

Ei kommentteja: