tiistai 21. lokakuuta 2014

I love me -messut osa 1

I love me -messut ovat tapahtuma. jota odotan joka vuosi yhtä innoissani. Kesän loputtua olen yleensä hetken kuin maani myynyt, kunnes muistan syksyn tuovan tullessaan ihanan kattauksen kaikkea kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvää. I love me -messut ovat todellakin koko syksyni kohokohta! Vielä paremmat messuista tekee rakkaan mieheni läsnäolo. Hän on varmaan ainoa, joka yrittää ymmärtää meikkimaniaani ja jaksaa kärsivällisesti kiertää kanssani osastolta toiselle peittäen taitavasti haukotuksensa ja tuhahtelunsa.

Ajattelin kertoa tässä postauksessa yleisesti messujen tunnelmasta sekä esitellä tekemäni kynsiaiheiset ostokset.

Tänä vuonna kauneuspuoli tuntui olevan aiempaa pienempi ja muutaman edellisvuoden messuilta tutun näytteilleasettajan osasto puuttui kokonaan. Sen sijaan hyvinvointiin ja urheiluun liittyviä messuosastoja näytti olevan huomattavasti totuttua runsaammin. Itseäni se harmitti, sillä käyn messuilla ennen kaikkea ihailemassa ja ostamassa meikki- ja kynsituotteita. Olen toki kiinnostunut myös kaikesta liikuntaan ja ravintoon liittyvästä, mutta koen, että kyseiset aiheet ovat jo muutenkin riittävän paljon esillä esimerkiksi sanomalehdissä, televisiossa, naisten lehdissä ja internetissä. Nyt ne kehtasivat vielä haukata lempitapahtumastanikin leijonanosan. 

Terveyspuolen tarjonnasta innostuin eniten Sats Elixian osastolla olleesta roikkumiskilpailusta. Ideana oli roikkua leuanvetotangossa niin kauan kuin jaksaa. Olin kuulemma ensimmäinen nainen, joka uskaltautui kilpailuun! En tosin ollut aikaani lainkaan tyytyväinen.

Vaikka kauneuspuoli olikin pienentynyt, sain kuitenkin kulutettua siellä suurimman osan messuilla viettämästäni ajasta. Olin jälleen erittäin ihmeissäni joillain messuosastoilla vallitsevasta passiivisuudesta messuvieraita kohtaan. Muutamilla osastoilla esittelijät juttelivat keskenään tai tuijottelivat seinille sen sijaan, että olisivat ottaneet minkäänlaista kontaktia asiakkaisiin. Esimerkiksi Inglotin osastolla sain turhaan odotella esittelijän huomiota, vaikka osastolla oli minun lisäkseni vain kaksi asiakasta ja esittelijöitä ainakin neljä. Onneksi useimmilla osastoilla sain kuitenkin ystävällistä palvelua.

Mutta sitten siihen kaikkein kiinnostavimpaan osuuteen eli ostoksiin! Onnistuin jälleen haalimaan CesarsShopin ja NailCityn osastoilta ison kasan kynsilakkoja. Muita kynsiaiheisia ostoksia en tänä vuonna tehnytkään.

Zoya Normani


Zoya Rue


Rakastuin aivan päättömästi Zoyan nudesävyihin ja vietinkin pitkän tovin pohtiessani, mitkä vuoden 2014 kevätkokoelman lakoista voisin ostoslistalleni oikeuttaa. Lopulta päädyin valitsemaan yhden tummemman ja yhden vaaleamman sävyn. Kokoelmaani ei ole varmaankaan koskaan aiemmin kuulunut yhtäkään näin eleganttia ja hienostunutta lakkasävyä.

Zoya Magical PixieDust Lux


Zoya PixieDust Stevie


Zoyan PixieDust -lakat olivat alun perin tärkein syy suunnata NailCityn osastolle. Etenkin ihanan vaaleanliila Stevie oli ollut jo kauan himotuslistani ykkösenä. Myös hologrammiset, hieman perinteisiä PixieDust -lakkoja karheamman koostumuksen omaavat Magical PixieDust -lakat kiinnostivat. Niistä ehdottomaksi suosikikseni nousi hennon vaaleanpunainen Lux.

OPI You Pink Too Much


OPI So Elegant


Olen moneen kertaan ihastellut Stockmannilla Opin You Pink Too Much -lakkaa ja jättänyt sen kuitenkin aina hyllyyn. Kun näin lakan messuilla 9 euron hintaan, en enää voinut vastustaa sen kutsua. Opin So Elegant oli puolestaan niin heräteostos kuin vain olla ja voi. Hurmaannuin lakan synkeän epätavallisesta olemuksesta sen verran, että minun oli kerta kaikkiaan saatava se.

Dollish Polish Better Not Waste


Dollish Polishin The Finnish Blogger Collection -lakat ovat kiinnostaneet minua jo pitkään. Vaikka kaikki kokoelman lakat ovat todella kauniita, omaa silmääni miellytti kuitenkin eniten herkän pastellinen Better Not Waste.

Color Club Friends With Benefits


Color Clubin Foiled -kokoelma on mielestäni yksi parhaista kynsilakkakokoelmista ikinä. Koska Seven Deadly Sins -kokoelmaan kuuluva Friends With Benefits vaikutti koostumukseltaan ja ulkonäöltään olevan hyvin lähellä Foiled -kokoelman lakkoja, en voinut jättää sitä ostamatta. Toki myös lakan likaisen liilahtava sävy viehätti minua suuresti.

HK Girl Glisten & Glow -päällyslakka


HK Girlin Glisten & Glow pikakuivattava ja kiiltoa antava päällyslakka oli myös ostoslistallani. Kun päällyslakkaa hehkutettiin minulle vielä oikein erikseen kassallakin, arvelin, että ostopäätökseni ei ainakaan tämän lakan osalta tulisi kaduttamaan minua jälkeenpäin. Lähipäivinä teillekin selviää, mitä mielessäni liikkui lakkaa kokeiltuani!

Seuraavassa I love me -messupostauksessa esittelen loputkin ostokseni. Haluaisin kuitenkin jo tässä vaiheessa kuulla muiden messuilla käyneiden tunnelmia. Olivatko messut odotuksen arvoiset? Entä aiotko mennä ensi vuonna uudestaan?

2 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Friends With Benefitsin jättäminen hyllyyn kirveli minua hiukan, sillä pidin sitä kädessä pitkän aikaa hellin ajatuksin. Päädyin kuitenkin jättämään sen pois ostoskorista, sillä vuoden luvatusta tusinasta on jäljellä enää yksi. Sen säästän jouluksi :)

Shania kirjoitti...

Pirjo:

Onpas sulla hyvä itsekuri! Vautsi! Vaikka Friends With Benefits onkin upea, niin tunne siitä, että saa jouluna omakseen jonkin kauan harkitun lakan, on varmasti vielä upeampi :)