sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Toukokuun LivBox

Aloin jo kuun vaihtuessa odotella LivBoxiani ja olinkin aivan innoissani, kun pääsin viimein hakemaan sen postista!


Tämänkertainen boksi oli aivan erityisesti mieleeni! Kerrankin hieman enemmän meikkejä ja vieläpä minulle sopivissa sävyissä! En pidä yhtään punaisesta ja olinkin erään boksin kohdalla kovin harmissani, kun sain Cliniquen Chubby Stickin punaisena. Ja jostain boksista taisi tulla vielä punainen huultenrajauskynäkin! Muista blogeista vakoiltujen tietojen perusteella jotkut ovat ilmeisesti saaneet tuon Sally Hansenin kynsilakan punaisena. Olen niin iloinen, että minulle sattui tuo keväisen vaaleanpunainen versio! :)

Sitten tarkempia pohdintoja ja ajatuksia tuotteista:


Shampoo ja hoitoaine tuntuvat olevan vakiovieraita LivBoksissa. Tätä kaksikkoa kokeilen kuitenkin mielelläni, etenkin kun etsiskelen edelleen itselleni optimaalista shampoota. Hoitoaineen luulen jo löytäneeni. Tuotteet lupaavat suojata hiuksia ja väriä tehokkaasti kulutukselta ja lämpötyökalujen raistukselta. Lisäksi tuotteissa on UV-suoja. Hoitoaine lupaa syvähoitaa värjättyjä hiuksia, helpottaa kammattavuutta ja tehdä hiuksista silkkisen pehmeät. Vaikka hiusten värjäämiseni on toistaiseksi rajoittunut noin puolitoista vuotta sitten otettuihin raitoihin ja lämpötyökalujakin käytän vain erittäin satunnaisesti, ovat hiukseni silti aika huonossa kunnossa. Niinpä uskon, että nämä tuotteet ovat hiuksilleni aivan sopivia.


Sally Hansenin Diamond Strength -kynsilakka sävyssä Sweetie Pie oli mieluisa yllätys! Kynsilakka lupaa vahvistaa kynsiä ja estää kynsien sekä kynsilakan lohkeilua timanttijauheen, platinan ja alumiinin avulla. Lakkauksen luvataan kestävän siistin näköisenä jopa kymmenen päivää! Aika hurja lupaus, jonka täyttymistä testaan mielelläni. Kynsilakka ilahdutti myös siinä mielessä, että en ole aiemmin kokeillut Sally Hansenin "perinteisiä" kynsilakkoja.


Dermalogican SkinPerfect Primer SPF 30 -meikinpohjustajan testaamista odotan innolla, koska olen tähän mennessä käyttänyt meikin pohjustukseen ainoastaan Urban Decayn All Nighter -spraytä. Tuotetta kuvataan tehopohjusteena, joka häivyttää juonteita ja kirkastaa ihoa. Huikeinta on, että tehopohjustetta voi käyttää myös ilman meikkiä, jolloin se heleyttää ja tasoittaa ihon sävyä. Välillä käyn viikonloppuaamuisin kuntosalilla eikä tapoihini tosiaankaan kuulu meikata salilla hikoilemista varten.Toisinaan olisi kuitenkin mukava saada edes hieman tasoitusta ja heleytystä väsyneille kasvoille. Viimeistään niinä hetkinä kaivan tämän tuotteen esiin! Iso plussa kunnon suojakertoimesta!


Minä itse asiassa tykkäsin näistä Iberon simppeleistä ja klassisista korvakoruista kovasti! Näkisin, että ne sopivat yhteen monien arkiasujen kanssa. Kiva, että metalliosat ovat hopeanväriset.


Paesen Rouge With Argan Oil -poskipunasta olen niin innoissani! Ihanan värinen, joskin melkoisen villisti kimalteleva poskipuna! Tämän sävyistä poskipunaa minulla ei vielä ollutkaan. Myöskään Paese merkkinä ei ole minulle tuttu. 


Jee, kerrankin puikkomuodossa oleva huulirasva! Inhoan ja ällöän purkissa olevia huulirasvoja. Minulle ei tulisi mieleenikään laittaa likaista sormeani purkkiin ja sen jälkeen vielä sivellä huuliani, tosi epähygieenistä! Niinpä purkissa olevat huulirasvat jäävät yleensä kotirasvoiksi. Tämä yksilön voi kuitenkin matkustaa mukanani käsilaukussa. Suojakertoimellinen huulirasva on mielestäni ihan ehdoton, muunlaisia huulirasvoja en päivällä käytäkään. Tämä tuntui tosi mukavalta huulilla eikä kerääntynyt valkoiseksi möhnäksi huulten sisänurkkiin. Tästä voi tulla uusi lemppari, jota edullinen hinta ei tosiaankaan huononna.


Dolce & Gabbanan Dolce Edp -tuoksu oli ensinuuhkaisulla todella aikuismainen. Mieheni kommentti oli, että se sopisi hyvin työtuoksuksi päivinä, jotka vaativat jakkupuvun käyttöä. Olen ihan samaa mieltä! Tuoksu kuitenkin miellytti minua jollain oudolla tavalla, vaikka olen yleensä ennemminkin makeiden ja hedelmäisten tuoksujen ystävä. Yleisesti ottaen en kuitenkaan ole kovin innoissani näistä tuoksunäytteistä. Jos haluan testata uutta tuoksua, teen sen kosmetiikkaosastolla. Koen tuoksunäytteet yleisesti ottaen tarpeettomiksi myös siitä syystä, että todella harvoin eteeni osuu tuoksu, josta pidän edes sen verran, että saisin kulutettua näytepullon loppuun.

Loppuarviona toukokuun LivBoksista voisin todeta, että tämä oli paras boksi pitkään aikaan, ellei jopa ikinä! Kaikki tuotteet olivat kiinnostavia ja niitä oli laidasta laitaan. Erityisesti ilahduin meikkien määrästä. Jatka samaan malliin, LivBox! :)

Ei kommentteja: