maanantai 12. toukokuuta 2014

Maybelline Colorsensational The Nudes

Kuten aiemmin kerroin, olen viime kuukausina kärsinyt erittäin vakavasta nudehuumasta. Asiaa ei varsinaisesti helpottanut se, että törmäsin noin viikko sitten Stockmannin kosmetiikkaosastolla Maybellinen Colorsensational The Nudes -huulipuniin. En oikein tiedä, miten voin vielä näin 28-vuoden kypsään ikään ehdittyäni kuvitella, että voisin ihan vain nopeasti pyörähtää kosmetiikkaosastolla katselemassa ilman seurauksia... yeah right!

Tiesin jo huulipunat nähdessäni, että aion palata hakemaan niitä. Ja niin teinkin! Päädyin lopulta kahteen punaan, kun en osannut päättää, kumman ottaisin. Upeaa päättelyä tämäkin. Mukaani tarttuivat 732 Brazen Beige ja 725 Tantalizing Taupe.



Mielestäni huulipunien ulkonäkö kertoo, että kyseessä on kaksi aivan erilaista sävyä, joiden kotiuttaminen oli jopa järkevää. Vaaleampi ja tummempi nudepuna, mikä voisi mennä pieleen? Tässä vielä swatchit, jotka edelleen puoltavat päätöstäni  hankkia molemmat punat:


Noh, kotiin päästyäni paljastui toisenlainen totuus. Brazen Beige ja Tantalizing Taupe ovat nimittäin lähes identtiset huulilla...

Brazen Beige...


ja Tantalizing Taupe



Eipä niissä paljon eroa ole! Vaikka huulipunat näyttävätkin kuvissa melkoisen jänniltä ja tuovat ehkä mieleen jopa peitepuikkoa huuliinsa sipaisseen pissiksen, ovat huulipunat todellisuudessa mielettömän kauniita eivätkä lainkaan peitepuikkomaisia. Ne antavat huulille sopivasti kiiltoa ja huulipunien luoma sävy on vain aavistuksen omia huulia vaaleampi, mutta kuitenkin luonnollinen. Huulipunat myös asettuvat huulille kauniisti ja tasaisesti. Hetken kuluttua levityksestä puna on parhaimmillaan. Koostumus on kermainen ja tuntuu lähes sulavan huulille. Kermaisesta koostumuksesta huolimatta puna pysyy huulilla pitkään kauniin ja vastalevitetyn näköisenä.

Vaikka ostamani sävyt olivatkin ennakko-odotuksistani huolimatta käytössä hyvin samankaltaiset, olen silti tyytyväinen ostoksiini. Punat tulevat varmasti olemaan ahkerassa käytössä! Ja koska niitä on kaksin kappalein, minun ei ainakaan heti tarvitse lähteä täydentämään varastojani ;)

1 kommentti:

Sonja kirjoitti...

P-a-k-k-o saada molemmat.. :P