torstai 6. helmikuuta 2014

Helmikuun Livbox

Pitkästä aikaa ajatelin jakaa kanssanne Livbox-tunnelmia!


Ilahduin tästä boksista aivan erityisesti sen kauniin värityksen vuoksi! Ja kerrankin sain boksini ajoissa, harvinaista herkkua!

Boksi vaikutti sisällöltään tosi kiinnostavalta! Tästä seuraavasta kuvasta olenkin jo karsinut boksin mukana tulleet "miestuotteet", jotka pääsivät heti suihkuun suuntaavan könsikkääni käyttöön. Hauska yllätys, että mieskin pääsi hyötymään boksin sisällöstä :)


Minua puolestaan innostivat erityisesti BB-voide sekä shampoo- ja hoitaine!


Näitä John Friedan Full Repair Strengthen & Restore -tuotteita kokeilinkin jo. Hoitoaineen tuntuma hiuksissa oli megaliukas! Nämä olivat kuitenkin ihan perushyviä tuotteita ja mielelläni käytän nämä loppuun. En kuitenkaan ensi kokeilun perusteella ostaisi täysikokoisia versioita.


Carmex onkin vanha tuttu! Heinäkuun boksistahan löytyi samaisen voiteen kirsikkainen versio, joka on kyllä ollut ihan ykköstuote ja käytössä lähes päivittäin! Vaikka tämän tuotteen putkahtaminen boksista ilahduttikin, niin jotenkin kuitenkin toivoisin, että boksista löytyisi ensisijaisesti täysin uusia tuotteita kokeiltavaksi...


Neutrogenan  Norwegian Formula käsivoide on puolestaan tuttu omien tuotekokeilujeni kautta. Voide ei edellisen kokeilun perusteella tehnyt minuun suurta vaikutusta, se nimittäin jätti käsiin hieman kalvomaisen tunteen eikä imeytynyt niin hyvin kuin olisin toivonut. Tämän mainostetaan riittävän yli 200 käyttökertaan, mutta se jää todennäköisesti minun kohdallani vain haaveeksi, kun olen sellainen korppukäsi.


Garnierin Miracle Skin Perfector BB-voiteen ensikokeilua odotan innolla, sillä en ole päässyt kokeilemaan kovinkaan montaa BB-voidetta. Iso plussa myös voiteen sävystä (Light).. Finnejä tai epäpuhtauksia ihossani ei ole, mutta voiteen tarjoamat kosteutus, aurinkosuoja, väsymyksen merkkien ja juonteiden häivyttäminen sekä samean ihon heleyttäminen kuulostavat lupaavilta!


 Eucerin Aquaphor hoitovoide aiheutti lähinnä syvän huokauksen. Taas näitä kosteusvoidenäytteitä kasvoille! En ymmärrä kuka nämä kaikki oikein ehtii käyttää. Käsittääkseni kasvovoiteiden jatkuva vaihtaminen ei edes tee kovin hyvää iholle. Hyvä puoli tässä kyseenomaisessa voiteessa, että sillä pitäisi boksin mukana tulleen "selosteen" mukaan olla loputtomasti käyttötarkoituksia, mitä se sitten tarkoittaakaan. Voiteen kuvaus kuulostaa kyllä muutenkin aika houkuttavalta... Ehkäpä testaankin tämän ihan uteliaisuudesta. Muut kasvovoidenäytteet ovat tähän mennessä jääneet pääsääntöisesti käyttämättä.

Kaiken kaikkiaan boksi oli sisällöltään aika kiva :) Toivoisin kuitenkin, että boksissa olisi enemmän selektiivisiä tuotteita ja meikkejä!

2 kommenttia:

Mannilainen kirjoitti...

Itse tykkäsin Eucerinin hoitovoiteesta ja aionkin ehdottomasti ostaa uuden ison tuubin tilalle, kun näyte on käytetty loppuun. Minulle ei tullut mieleenikään käyttää voidetta kasvoilla. Sen verran tuhtia ainetta on. Voide on tosi mahtavaa halkeilleille sormenpäille (kiitos talvi ja kiitos pakkaset).

Shania kirjoitti...

Mannilainen: Kommenttisi innoittamana heitin Eucerinin hoitovoiteen käsilaukkuuni käsivoiteen korvikkeeksi ja se on toiminut tosi hyvin! Kiitos siis vinkistä :)