keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kynsilakkainspiraation tulos

OPIn Meet Me At The Star Ferry on yksi ihanimpia omistamiani lakkoja. Lakka ehti olla hyvin pitkään himotuslistallani ennen kuin kotiutin sen Beautybayn alennusmyynneistä viime kesänä. 

Lakka on mielestäni todella kaunis, monikäyttöinen ja jokaiseen vuodenaikaan sopiva. Laadultaankin se on aivan lakkojen aatelia.


Innostuin tekemään kynsien kaveriksi kaksi erilaista meikkiä:


Tässä meikissä käytin  Lancomen Pink, Punk and Black -palettia sekä Isadoran Amethyst Crystal ja Rainbow Pearls -paletteja. Meikin päätähtenä on kuitenkin The Balmin Shady Lady -luomiväri sävyssä Curvy Cami, jota levitin luomivakoon ja häivytin ylöspäin kohti kulmaluuta. Häivytyksessä ja kulmaluulla Urban Decay Naked  -paletin Virgin.


Tässä meikissä liikkuvalla luomella on Isadora Bonbon Mint -nimistä luomiväriä ja luomivaossa Inglotin harmahtavaa luomiväriä sävyssä D.S. 501. Häivytyksessä ja kulmaluulla jälleen Urban Decay Naked  -paletin Virgin.

Ylä- ja alarajaukset olen tehnyt  MACin Pearlsglide Intense Eye Linerilla. Alarajauksen sävy on  Designer Purple ja ylärajauksen Undercurrent. Ylärajauksen päälle olen levittänyt vielä vihreää glitteriä NYXin Glitterati Glitter Cream Palette -paletista.

Tähän loppuun on vielä pakko heittää toisinaan liialliseen matchailyyn sortuvan luonteeni tulos:


Miten samaa sävyä voivatkaan olla keskenään aivan eri merkkiä olevat kynsilakka, luomiväri ja huulipuna?!

2 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Olen varmaan ikuisuuden pyöritellyt samaa lakkaa. Käyttänyt siis myyntitelineessä kököttävän ihanuuden ostoskorissa ja palauttanut sen sitten takasin. Nyt kun vuodelle on kynsilakkojen suhteen ostorajoitus (max 12 kpl) voisin ehkä yhdeksi valita Meet Me At The Star Ferryn. Ei sitä olla haikailtu kuin vain pieni ikuisuus...

Shania kirjoitti...

Eiko: Oho, onpas sulla tiukka ostorajoitus! Tekisi kyllä itsellekin hyvää harjoittaa hieman itsehillintää ;) Kannustan sua kyllä ihan täysillä ostamaan Meet Me At The Star Ferryn! Se on vaan niiiiin ihana!