maanantai 18. heinäkuuta 2011

I ♥ eylure

Viime viikot ovat kuluneet lokoisasti lomaillessa. Olen nauttinut hiostavan kuumasta kesäsäästä täysin rinnoin ja juhlinut useana iltana aina aamuun asti. Tällainen toiminta asettaa tietysti meikillekin erityisvaatimuksia. En silti kesäisin halua käyttää kovin paljon aikaa meikkaamiseen, vaan tahdon nopeasti kauniin ja kestävän meikin. Tämä pätee toki myös juhlameikkiin.

Niinpä ajattelin ennen huomista työpäivää jakaa kanssanne erään keinon, jonka avulla yksinkertaisestakin meikistä saa helposti ja nopeasti todella näyttävän: irtoripset!

Irtoripsien kanssa räpeltäminen ei tosiaankaan olisi puolisen vuotta sitten tullut ensimmäisenä mieleeni puhuttaessa helposta ja kestävästä kesämeikistä. Irtoripset tarkoittivat minulle lähinnä ripsiliimasta sotkeutuneita silmämeikkejä ja koko illan kestävää tappelua kulmistaan repsottavan ripsinauhan kanssa.

En siis voi edelleenkään muuta kuin hehkuttaa Eyluren ripsiliimaa! Sen ansiosta kaikki irtoripsiin aiemmin liittyvät ongelmat ovat historiaa :)

Tässä vielä kuvia meikistä, jonssa lähdin kaverini synttäreille. Simppelissä meikissä pääosaa näyttelevät hauskanmuotoiset Eyluren irtoripset.




Sitten ei muuta kuin hyvää yötä :) Saa nähdä millaisissa tunnelmissa työviikko mahtaa huomenna alkaa, kun olen viimeiset kaksi viikkoa herännyt kahdelta iltapäivällä ja mennyt nukkumaan neljältä yöllä :D

Ei kommentteja: