tiistai 28. kesäkuuta 2011

Match made in heaven...

...ei nyt ehkä ihan, mutta mielestäni vaikutti hauskalta idealta yhdistää glitterin avulla silmämeikki ja kynnet toisiinsa sopiviksi. Kai se on pakko myöntää, etten vain voi olla matchailematta jos siihen tarjoutuu edes pieni mahdollisuus ;)

Tällä kertaa meikissä ja kynsissä näyttelivät pääosaa seuraavat tuotteet:


Silmämeikissä glitteriä edusti Too Facedin Starry-Eyed -glittereyeliner sävyssä Ooh & Aah, jossa on hopeisia ja mustia glittereitä. Koristelulakka on Kissin. Varsinainen kynsilakka on tuttu jo eiliseltä enkä voi muuta kuin ihmetellä OPI suede -lakoista kuulemiani haukkuja. Minun yksilöni on ainakin käyttäytynyt täysin mallikelpoisesti eikä piitannut edes kynsiöljystä, jota sen pintaan joutui. Myös käsirasvaa olen lisäillyt kapinallisesti päivän mittaan enkä edelleenkään huomaa siitä olevan mitään haittaa :)

Tässä vielä kuva kynsistäni. Minusta niistä tuli ihan kivat ottaen huomioon, että kyseessä on aivan ensimmäinen koristelulakalla toteutettu kynsikoristeluni koskaan :D


Otin kuvan myös silmämeikistäni. Vaikka kuva onkin melkoisen kämäinen, saa siitä jonkinlaisen käsityksen meikistäni. Laitoin siis glittereyelinerin mustan nestemäisen eyelinerin päälle ja pidin meikin muuten hyvin simppelinä. Glitteriä on oikeasti mustan rajauksen päällä ihan tasaisesti, kamera ei vain tapansa mukaan suostunut tallentamaan meikkiä oikein.


Kärsiikö joku muukin matchaily -pakkomielteestä ;)

Ei kommentteja: