sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Sleek Acid i-divine Palette

Kesälomallani keskityin muun mukavan tekemisen ohessa toteuttamaan meikkiunelmiani. Tilasin lähes vuoden harkinnan jälkeen itselleni Sleekin Acid -paletin, jossa on ihanan räväköitä luomivärejä. Palettia on muutenkin kehuttu kovasti eikä 8,50 euron hintakaan päätä huimannut. Mielenkiinnosta tilasin samalla myös kaksi Dip It -eyelineria ja yhden Glitter Dip It -glittereyelinerin. Meikit tulivat kuudessa päivässä, mikä on mielestäni varsin kohtuullinen toimitusaika :)

Paletti on ehkä hieman pienempi kuin mitä olin siitä näkemieni kuvien perusteella kuvitellut, mutta muuten se täytti kaikki odotukseni.

Tässä olisi vielä lähikuva ja swatchit luomiväreistä:



Ainoa asia mikä minua yleensä ärsyttää luolmiväripaleteissa on se, että lähes jokaisessa paletissa on ainakin yksi sävy, joka ei ole kovinkaan mieleinen. Niin on tässäkin ja se on tuo hieman metsäisen vihreä yksilö. Halusin kuitenkin päästä ylitse ennakkoluuloistani ja tein pikaisen meikin, jossa käytin potentiaalista epäsuosioon joutujaa ja violettia sekä hieman mustaa. Eipä ole ensimmäinen kerta, kun joudun pyörtämään pahat ajatukseni ja toteamaan, että meikkileikeissä kaikki värit voivat olla kauniita :)

Samalla tulin kokeilleeksi ensimmäistä kertaa cut crease -tyylistä silmämeikkiä. Ehkä tekeleeni ei ole mikään silmämeikkihistorian helmi, mutta saattepa ainakin jotain käsitystä siitä, millaisilta värit näyttävät luomelle levitettyinä. Oman lisänsä kuviin tuovat tuttuun tapaan allergian kärsittämät punaiset silmät :D



Siinäpä kaikki tältä erää, hyvää yötä! :)

Ei kommentteja: