sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Ostoksia

Kävin eilen ihastuttavan hologrammilakkani innoittamana tutkailemassa Make Up Storen hyllyrivistöä Sokoksella. En ole pitkään aikaan ostanut Make Up Storelta mitään. Aiemmin minua houkuttivat Sokokselle erityisesti MUS:n glittereyelinerit ja luomivärit, jotka ovat kuitenkin melkoisen kalliita laatuunsa nähden. Tällä tarkoitan varsinkin luomivärejä, joiden värit eivät ole erityisen intensiivisiä enää luomelle levitettynä. Myös joidenkin luomivärilaatujen koostumuksissa olisi toivomisen varaa. Kynsilakkojenkin värivalikoima on melko tavanomainen ja koska lakat ovat hinnaltaan lähes OPIn tasoa, niin ei ole vaikea arvata, kumpi vetää pidemmän korren.

Tällä kertaa suuntasin kuitenkin Make Up Storen hyllyille etsien jotain aivan erityistä... nimittäin hologrammilakkoja! Tykkään älyttömästi hologrammilakoista ja minun oli tietenkin kokeiltava, josko MUS:n muutkin hologrammilakat olisivat mieleeni. Mukaan tarttuikin kaksi yksilöä:


Lakat ovat nimeltään Greta (hopeinen) ja Siw (vaaleansininen). En ole vielä ehtinyt kokeilemaan niitä, mutta enpä usko, että ne joutuvat odottelemaan ensikokeilua kovinkaan kauaa ;) Sain ostosteni kylkiäisenä mukaani myös Make Up Storen lehden, jossa on jälleen mahtavia inspiraatiokuvia tuleviin meikkeihini :)

Kassalle suunnatessani huomasin, että L´oreal oli julkistanut uusia huulikiiltoja Glam Shine -sarjaansa. Erilaisten drinkkien suurena ystävänä olin tietenkin aivan innoissani uudesta sarjasta, jonka kaikki kiillot oli nimetty erilaisten drinksujen mukaan ja jotka tuoksuivat kerrassaan makoisilta. Olen jo jonkin aikaa kaipaillut väritöntä huulikiiltoa, joten päätin vihdoin hankkia sellaisen.


Kyseessä on siis Glam Shine Fresh -sarjan sävy Aqua curacao 009, joka sinisestä ulkomuodostaan huolimatta on huulilla täysin läpinäkyvä. Testailin kiiltoa eilen huulipunan päällä ja tykkäsin siitä jo pelkän makoisan tuoksunsa puolesta kovasti. Se antoi nimensä mukaisesti kauniin vesimäisen kiillon eikä tuntunut huulilla ikävän tahamiselta. Erityismaininta siitä, että kiilto oikeasti pysyi huulilla eikä pakkautunut huulien sisäpinnalle ikäväksi valkoiseksi mössöksi. Saattaapi olla, että huulikiiltojen kokoelmani kasvaa muillakin sarjan kesäisillä kiilloilla :) Se ei tosin taida yllättää ketään, sillä olen muutenkin Glam Shine -kiiltojen suuri ystävä.

Ostosreissulta mukaan tarttui myös Maybellinen Falsies -ripsiväri, josta olen kuullut paljon kehuja.

Kaikista tuotteista kirjoittelen luonnollisesti myöhemmin arvostelut tänne blogin puolelle :)

Ei kommentteja: