torstai 23. kesäkuuta 2011

Olen viime aikoina käyttänyt vähän turhankin usein OPIn Texas -kokoelmassa ilmestynyttä It's Totally Fort Worth It -kynsilakkaa. Kyseessähän on kaunis vaaleanharmaa lakka, joka taittaa hieman vaaleanpunaiseen. Tällä kertaa halusin liian tutuksi käyneeseen kynsilakkavalintaani hieman vaihtelua, ja päätinkin tuoda enemmän esiin lakan vaaleanpunaista puolta.

Tässä käyttämäni kynsilakat:


Ja tässä lopputulos:



Lakkauksen pohjana on siis kaksi kerrosta OPIn lakkaa, jonka päälle laitoin yhden kerroksen Dependin vaalean marjapuuron sävyistä kynsilakkaa.

Halusin tehdä silmämeikin edes hieman samansuuntaisilla sävyillä. Uusi Inglotin luomivärikaksikkoni sopikin mielestäni kivasti yhteen lakkaukseni kanssa (pienellä vaaleanpunaisella terästyksellä tietenkin).


Meikkikuvaa ei ole tarjolla, koska sään ja tarkoitukseen sopimattoman kamerani yhdistelmä ei edelleenkään ole ollut kovin suosiollinen silmämeikkikuville... Kynsikuvatkin jouduin ottamaan matkalla kuntosalille, koska se oli ainoa hetki, jolloin aurinko paistoi edes vähäsen :D Nuo luomivärit tulette kuitenkin näkemään vielä moneen kertaan ihan meikkikuvissakin, sillä olen varsin tykästynyt niiden loistavaan laatuun ja ihaniin sävyihin. Minua harvoin miellyttävät neutraaleiksi laskettavat värit, mutta nämä ovat hyvinkin mieleeni :)

P.S. Hyvää juhannusta kaikille! :)

2 kommenttia:

Pumpuli kirjoitti...

Oi, ollaanpa täällä taas niin harmonisesti sävy sävyyn. :)

Kiva nähdä sitten myös meikkikuviakin tuolla Inglotilla myöhemmin. Oikein kivaa juhannusta myös sulle!

Shania kirjoitti...

Pumpulipupu: Huomasin itsekin, että viime viikko kului varsin sävy sävyyn -meiningeissä :D Tänään yritin sentään hieman rikkoa kaavaa laittamalla töihin meikit ja korut, jotka eivät olleet sävy sävyyn muun asuni kanssa... aika rankkaa, vai mitä :D