lauantai 18. kesäkuuta 2011

Hohtavaa hologrammia

Aiemmat kokemukseni hologrammi-kynsilakoista voi tiivistää sanaan hankala. Esimerkiksi Goshin hopeanvärisen hologrammilakan nro 549 levittäminen oli yhtä helvettiä eikä lakka tahtonut kuivua millään. Niinpä noin vuosi sitten hankkimani Make Up Storen metallisen vaaleanpunainen Britta -hologrammilakka sai olla täysin omassa rauhassaan ostohetken pientä testailua lukuun ottamatta. Eilen päätin kuitenkin rohkaistua ja kokeilla, josko Make Up Storen kynsilakka käyttäyisi lajitovereitaan paremmin.


Lakka yllätti minut täysin. Se levittyi hyvin ja kuivui todella nopeasti. Ennen kaikkea Britta on varmastikin yksi kauneimmista lakoista, joita minulla on. En ymmärrä, miksi olen jättänyt näin upean lakan lojumaan melkein vuosikausiksi kätköjeni varjoon! Tämäkin jo todistaa sen, että ennakkoluulot joutavat romukoppaan ;D

Tässä olisi vielä (liikaa) kuvia uudesta suosikistani:

Ulkona varjoisassa:


Vienossa auringonpaisteessa:


Suorassa auringonpaisteessa:


Halusin rakentaa muun meikkini lakan sävymaailmaan sopivaksi, joten laitoin huulille Inglotin huulipunaa sävyssä 255. Kyseessä on helmiäisen hohtava puna, joka antaa huulille kauniin huurteisen kiillon. Huulipuna tuntuu ulkonäöstään ja koostumuskestaan huolimatta ihanan kosteuttavalta eikä kuivata huulia lainkaan. Se levittyy helposti ja pysyy huulilla melko kauan. Olen itse asiassa tykännyt punasta niin paljon, että suunnittelen jo uutta käyntiä Inglotiin :)


Silmämeikkiin valitsin metallisen kiillokkaan Lancomen vaaleanpunaisen luomivärin. Itse silmämeikistä en valitettavasti saanut sateisena perjantaiaamuna julkaisukelpoista kuvaa :( Käyttämäni luomiväri näyttää kuitenkin tältä:


Tykkäsin kokonaisuudesta kovasti ja veikkaan, että tämä yhdistelmä tullaan näkemään käytössä toistekin :)

4 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Oi miten kaunis lakka, pitäisiköhän käydä Kicksistä hakemassa alennussetelillä.. :) Ja kiva kun olet alkanut taas postailla, tykkäilen kovasti blogistasi!

Shania kirjoitti...

Celia: :) Minun mielestäni Britta on kyllä ehdottomasti alennussetelin arvoinen ;D

Pumpuli kirjoitti...

Tosi kauniita, kuulaita sävyjä, ja hämmästyttävän samat värit olet löytänyt sekä kynsilakasta, huulipunasta ja luomiväristä. :)

Shania kirjoitti...

Pumpulipupu: Vaalenpunainen kauteni on jatkunut jo niin kauan, että toistensa kanssa yhteen sopivien sävyjen kokoelma on ehtinyt karttua ihan mukavaksi :D