keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Lush-kokemuksia

Ajattelin pikaisesti päivittää kosmetiikkakuulumiseni jakamalla kanssanne äskeiset Lush-hetkeni :) Testailin nimittäin tänään huumavan sitruksiselta tuoksuvaa ja kevyesti ihoa kuorivaa Sexy Peel -vartalosaippuaa. Mielestäni kattavan arvostelun aikaansaamiseksi uutta tuotetta pitäisi käyttää useita kertoja, mutta moinen odottelu olisi tuntunut tuskaiselta uutuuttaan hohtavan pikku kimpaleeni kanssa. Olen vain niin innoissani ensikosketuksestani Lushin palasaippuoiden kanssa, etten millään malttanut odottaa.

Tässä kuva ostoksestani. Pala näyttää kuvassa ennemminkin isolta juustonköntiltä kuin houkuttavalta suihkutuotteelta, mutta saattepahan jotain käsitystä saippuan ulkonäöstä...


Saippuassa on sitruunaa, limeä sekä greippiä ja sen kyllä huomaa. Saippuan tuoksu on niin herkullisen muheva, että minulle herahti oikeasti vesi kielelle ja imppailin ekstaasissa saippuapalaani aina suihkuhetkeeni asti. Harmi vain, että suihkussa tuotteen tuoksu kaikkosi tyystin. Jos en olisi tiennyt, millä itseäni saippuoin, en olisi sitä tuoksusta pystynyt päättelemään. Myöskään ihoni ei jäännyt suihkun jäljiltä edes hennon sitruksisen tuoksuiseksi. Komensin poikaystävänikin tuoksuttelemaan :D Saippuoinnin jälkeen iho tuntui saippuaiselta, mutta ei kuitenkaan kuivalta. Kevyesti kuorivan vaikutuksenkin huomasin etenkin siitä, että kosteusvoide imeytyi tavallista paremmin.

Kaiken kaikkiaan Sexy Peel on mielestäni ihan kiva saippua, joka on kuitenkin parhaimmillaan suihkun ulkopuolella sierainten lähietäisyydessä x) Petyin siihen, että saippua ei suihkussa tuoksunutkaan miltään. Sen sijaan jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä ihoni tykkää saippuan pitempiaikaisesta käytöstä. Palaan siis asiaan varmasti myöhemmin uudestaan :)

Kuulisin kernaasti teidän Lush-kokemuksianne. Myös Lush-aiheisia tuotevinkkejä saa jakaa ja ne otetaan ilolla vastaan :)

Ei kommentteja: