keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Johan pamahti!

En ala edes selostaa, missä olen piileskellyt syyskuusta lähtien. Todettakoon vain, että ottaen huomioon blogini aihepiirin, vuoden 2010 syys- ja talviaika ovat kuluneet äärettömän näivettävien ja mielenkiinnottomien asioiden parissa.

Sen sijaan vuoden 2010 loppu kului railakkaasti visaa vingutellen. Tämän vuoden alun olen puolestaan kuluttanut kyttäämällä maanisesti kotimme postiliikennettä. Syynä outoon käytökseeni on (yllätys yllätys) ollut täysin suunniteltu erinäisissä nettikaupoissa tapahtunut villiintymiseni, jonka seurauksena nyt siis odottelen ostoskoriin klikkailemieni tuotteiden saapumista helliin huomiini. Odotukseni on itse asiassa jo palkittu osittain Coastal Scentsin taholta..

Tässäpä kuitenkin lista siitä mitä tilailin ja kootut selitykseni siitä, miksi minun oli ehdottomasti tarpeen saada ne kaikki:

Beautybay:

1. Bare Escentuals i.d. Get Started Kit Light
2. Bare Escentuals i.d. Full Coverage Kabuki Brush
3. Too Faced Leopard Love Kit
4. Too Faced Naked Eye Palette
5. Lolita Lempicka Lolita Lempicka Eau De Parfum Spray 100ml

Kootut selitykset:

En ole ikinä kokeillut mineraalimeikkejä ja olen varma, että minulla on juuri niiden mentävä aukko yleissivistyksessäni. Sitä paitsi aloituspaketti oli halpa, ainakin halvempi kuin Suomen markkinoilla. Lisäsyynä mainittakoon vielä, että vihaan meikkivoiteen tuntua kasvoillani, mutta toisinaan tunnen, ettei pelkkä värillinen päivävoide luo etenkään juhlameikilleni huolitelluinta mahdollista pohjaa. Kohtien 2-5 tuotteiden hankinta perustuu puhtaasti kyseisten tuotteiden ympärillä velloneeseen hehkutukseen, joka sai minutkin vihdoin täysin valtoihinsa.

Sitten tuo hajuvesi...se on kaikkien aikojen ehdoton lempihajuveteni! Vanhoina hyvinä aikoina sitä sai vielä ostettua Stockmannilta, mutta nykyään sitä saadakseen on käännettävä joko itse tai sitten pakotettava matkustelevat perheenjäsenet kääntämään lähes kaikki maailman maat Kiinaa ja Japania myöden ylösalaisin ja lopulta löytää pullollinen omalla Saksan matkalla tapahtuneen sattumanvaraisen tavaratalovierailun johdosta. Syy uuden pullon tilaamiselle piilee siinä, että kun vihdoin sain kyseisen ihanuuden takaisin elämääni, en tahdo enää kokea sitä raastaavaa tuskaa, joka koituu, kun tuoretta pulloa ei olekaan käden ulottuvilla.. Anyways, minun on ehkä pakko kirjoittaa kullastani oma postaus, sillä tämä pieni tekstinpätkä ei millään muotoa tee oikeutta tunteeni palolle :D

Coastal Scents:

1. 88 Metal Mania Palette
2. Coastal Scents Smacks -huulikiilto Got Back?
3. Coastal Scents Pink Round Crease Eye Brush

Kootut selitykset:

Tämä tilaus saapui jo, joten selittelyjä ei enää kaivata ;D Voin vai todeta, että rrrrakastan uutta palettiani, sivellintäni ja omituisen väristä huulikiiltoani. Ajattelin tehdä niistä kunnon postauksen vielä tällä viikolla..

Coastal Scents:

1. Combo Set 4 eli 88 Ultra Shimmer Eye Shadow Palette ja 88 original Palette

Kootut selitykset:

En ole raaskinut käyttää 88 Ultra Shimmer -palettiani, koska tykkään siitä niin paljon! Tiedän, olen naurettava, mutta pelkään, että jos tilaan uuden vasta kun vanha on loppunut, niin paletteja ei jostain syystä enää saisikaan mistään. Lisäksi paletin värinapit ovat niin pieniä ja olen niin vakavasti addiktoitunut joihinkin paletin väreihin, etten tahdo nähdä päivää, jona kaipaamani sävy loppuu ilman, että minulla on heti uusi tilalle. Vähän sama juttu kuin sen hajuveden kanssa siis..

Että sellaista! Olen hullu ja aivan auttamaton meikkimaanikko, mutta ainakin olen pitkästä aikaa haljeta odottamisen riemusta :D

P.S. Pahoittelen MEGApitkää postaustani, jossa ei ole lainkaan kuvia! Ja onnittelen, jos selvisit tänne asti. Kuvapitoisempaa postausta tulossa tosiaan vielä tällä viikolla :)

Oletko sinä tilaillut lähiaikoina meikkejä nettikaupoista? Mitäpä on tullut ostettua ja mistä?

Ei kommentteja: