perjantai 7. tammikuuta 2011

Hedelmällistä juhlintaa

Ennen Coastal Scentsin saloihin syventymistä ajattelin vihdoin esitellä eräitä teemabileitä varten toteuttamani kynnet ja meikin. Luonnollisestikin olin bileistä aivan innoissani, sillä sain kerrankin loistavan syyn käyttää kotini ulkopuolella niin paljon värejä kuin sielu sieti. Tykästyin tosin kynsiini niin paljon, etten raaskinut poistaa hienosti juhlinnan kestänyttä lakkausta edes mennessäni viikonlopun jälkeen töihin :D

Seuraavien kuvien jälkeen illan teemaa ei liene vaikea arvata...

...se oli HEDELMÄT <3 Pahoittelen jo etukäteen kuvien pimeyttä ja epätarkkuutta. Nappasin mokomat siinä kuuden maissa aamulla mainion illan jälkeen :)


Lakkaukseen käyttämäni kynsilakat olivat:
O.P.I Ate Berries In The Canaries, Models Own Lemon Meringue, Isadora Power Pink, Essie Mint Candy Apple ja Models Own Pastel Pink.

Hedelmänviipaleet ovat peräisin Kauneus- ja terveysmessuilta löytyneestä ihanasta kynsien koristeluun ja kynsituotteisiin keskittyneestä kojusta.

Tahdoin tehdä silmistänikin mahdollisimman värikkäät ja toteutin oman versioni paljon nähdystä sateenkaarimeikistä Coastal Scentsin 88 Shimmer Eye Shadow -paletilla. Meikin seuraksi nappasin jemmoistani löytyneet irtoripset, joiden merkistä minulla ei ole harmainta hajuakaan. Sen verran muistan, että Stockmannilta olen ne aikoinani ostanut.




P.S. Itse olin pukeutunut tietenkin hedelmäsalaatiksi, jos joku ei moista itsestäänselvyyttä tajunnut ;D

2 kommenttia:

Tere kirjoitti...

Ihanan sävysävyyn :)
Liityin lukijaksi.

Shania kirjoitti...

Tere: Kiitos! Tervetuloa seuraamaan blogiani :)