maanantai 21. kesäkuuta 2010

Hunger for make up

Jos jotain opin tämän päiväisestä meikkisessiostani, niin sen, ettei nälkäisenä kannata ainakaan meikata. Poikaystäväni ei ole tänään kotona koko iltana. Se tietää minulle pelkälle meikkaamiselle omistettua ihanan rauhallista iltaa. En malttanut edes syödä kirmatessani töistä suorinta tietä meikkikätköilleni.

Tietenkin ajattelematon toimintani kostautui paljon kauheammalla tavalla kuin saatoin arvatakaan. Tarkoitukseni oli nimenomaan nauttia siitä, että saan keskittyä ainoastaan omaan naamaani, eikä suinkaan kärsiä kurnivan vatsani kiukustuttamana suoltamistani arvosteluista jokaista tekelettäni kohtaan. Päivän saldoksi jäikin siis vain yksi valmis ja yksi keskeneräinen silmämeikki :D

Ensin tahdoin tehdä tyylilleni uskollisena jotain värikästä ja kukoistavaa. Ärsyynnyin kuitenkin aikaansaamaani sotkuun ja päätin suutuspäissäni jättää koko roskan sikseen. Nyt jälkeenpäin katsellessani pahasti vaiheessa olevasta meikistä ottamaani kuvaa, ajattelen, että siitähän olisikin voinut tulla ihan kiva :P



Tässä vielä numeroituna sisänurkasta lähtien ne värit joita ehdin käyttää:



Seuraavaksi päätin sovittaa meikkini vastaamaan sen hetkistä mielialaani. Lopputuloksena oli hieman goottihenkinen luomus:





Ei tarvitse varmaankaan edes sanoa, että heti saatuani vatsani täyteen jaksoin jo nauraa koko postauksen välittämälle kiukulle :D Muistakaapa siis syödä, niin maailma näyttää paljon valoisammalle ;)

Ei kommentteja: