sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Pinkeä pinkki

Päähäni on jostain syystä iskostunut hieman kyseenalainen tieto siitä, että kynsien hyvinvoinnin kannalta kynsilakanpoiston saisi suorittaa vain kerran viikossa. Yritän kuitenkin elää tämän ohjenuoran mukaan ja yleensä onnistunkin siinä melko hyvin. Harmi vain, että olen nopeasti kyllästyvää tyyppiä enkä lisäksi voi sietää kulahtaneen näköistä kynsilakkaa. Niinpä päädynkin usein muutaman päivän kuluessa tuunailemaan vanhaa lakkaustani. Uuden ilmeen lisäksi myös kynsilakanpoistoainetta säästyy ja kynnet iloitsevat väkivallattomammasta kohtelusta.

Mintunvihreästä alkuviikosta selvittyäni olen viihtynyt pinkeissä kynsissä.

Ensin kynsilläni oli IsaDoran Wonder Nail -lakka Smashy Cerise:



Mutta pian kaipasinkin jo jotain uutta ja kimaltelevaa ;)



Glitterlakka on jälleen Dependin hopeinen suosikkini, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Olin lauantaina juhlimassa ja tottakai tahdoin kynsiini sopivan meikin. Kuten yleensä, olin jälleen liian optimistinen ehostautumisnopeuteni suhteen. Kiiren vuoksi meikin mausteeksi suunnittelemani hopeinen glittereyeliner joutuikin jäämään pois kuvioista. Samasta syystä en saanut meikistäkään kuin yhden huolimattomasti räpsäistyn kuvan:



Kyllä se glitter vain olisi antanut tuohonkin meikkiin viimeisen silauksen ja etenkin luonut kaipaamani pakollisen yhteyden meikin ja kynsilakan välille ;)

Huoh, mikä siinä onkin, etten vain malta pysyä erossa pinkistä!

P.S. Palkkapäivän kunniaksi tein aivan ihania ostoksia, mutta luuelnpa, että pidän teitä jännityksessä ja esittelen uutukaiseni vasta, kun ehdin niitä kokeilla...

3 kommenttia:

Shiny kirjoitti...

Pinkki on parasta;P ...Todella intensiivinen ja kaunis meikki:) Millaisia muuten nuo IsaDoran lakat ovat pysyvyydeltään? Ja mitä silmämeikin pohjustustuotetta muuten käytät? Olisi sellainen metsästyksen alla:)

Shania kirjoitti...

Shiny: Kiitos :) Mielestäni IsaDoran lakat ovat pysyvyydeltään hyvää keskitasoa. Niitä on myös helppo lisätä vanhan kuluneen lakkauksen päälle, koska lakkaa tulee kynnelle levitettäessä vain ohuen ohut (mutta peittävä) kerros. Näin kynnet eivät näytä todella monenkaan kerroksen jälkeen "tönköiltä".

Seuraavaan kysymykseen vastaan hieman häpeillen, etten yleensä käytä silmämeikin pohjustustuotteita laisinkaan. Kaikki luomivärit nimittäin pysyvät luomillani todella hyvin ilmankin. NYXin Jumbo Eyeshadow Pencil -kyniä käytän silloin tällöin varsinaisen luomivärin alla tuomaan meikkiin lisää näyttävyyttä. Niin siis tämänkin postauksen meikissä, jossa silmäni sisänurkassa on NYXin kynää sävyssä Milk ja ulkonurkassa sävyssä Hot Pink :) Ostin tosin Barcelonasta huvin vuoksi kokeiluun Urban Decayn Primer Potionin, jota monet kehuvat. En kyllä tiedä, onko siitä minulle sen kummempaa hyötyä, mutta ehkä sinä voisit pitää siitä. Pohjustajaa saa tilattua ainakin Beauty Baysta.

Huh, johan tuli pitkä vastaus :D

Shiny kirjoitti...

Kiitos vastauksesta!:) ..sitten täytyy varmaan ottaa joku isadoran lakka kohta kokeiluun:) ...Aa, no se on sitten eri asia, jos luomivärit muutenkin pysyy, minulla nimittäin ei pysy. Täytyy katsella tuota Urban Decayn pohjustajaakin siellä Barcelonassa:)