sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Paint it black

Vaikka pidänkin helposti muihin väreihin yhdisteltävistä kynsilakkasävyistä, ei perusmusta kynsilakka koko kynnelle lakattuna ole oikein koskaan ollut mieleeni. Niinpä päätinkin kokeilla kykenisikö Dependin musta lempilakkani vakuuttamaan minut tenhostaan myös yksinään.



En tosiaankaan joutunut pettymään! Lakka on kauniin vivahteikas ja mielestäni kaukana tylsästä tavallisen mustasta sisarestaan.

Saattaisin jopa uskaltautua tekemään tällä pidempääkin kestävyyttä vaativan lakkauksen. Kuten olen aiemminkin maininnut, musta lakka tuppaa kulumaan melko epäesteettisen näköisesti varsinkin kynsien päistä. Ei tämä lakkakaan varmasti ikuisuuksia kestä, mutta katsokaapa, kuinka hyvässä kunnossa se oli vielä kuuden tunnin uimisen, saunomisen ja vesihiihdon sekä kahden päivän yleisen mökilläoleskelun jäljiltä:



Eniten ihmeissäni olen siitä, miten tasaisesti lakka on kulunut kynsieni päistä. Näyttää melkein siltä kuin olisin lakatessani tarkoittanut kynsieni näyttävän tuollaisilta :D Vaikka olenkin tarkka kynsilakkani siisteydestä, olisin hyvin kehdannut näyttäytyä noilla kynsillä vielä mökkeilyn jälkeenkin.

Ainoa syy, miksi kynsilakanpoistoaineeseen kastettu vanulappu päästettiin estradille on tietenkin kutkuttava intoni päästä kokeilemaan jokin aika sitten ostettuja uutuuksia, joista ensimmäisen esittelenkin jo heti huomenissa :)

Ei kommentteja: