maanantai 23. marraskuuta 2015

Syksyn 2015 L´oreal ystävämyynti

Kuten aiemmin kerroinkin, kävin keväällä ensimmäistä kertaa L´orealin ystävämyynnissä. Vaikka olen periaatteessa tiennyt, että kyseinen halvan kosmetiikan karnevaali järjestetään kaksi kertaa vuodessa, asia iskostui toden teolla paksuun kallooni vasta nyt, kun pääsin itse todistamaan tätä marraskuun pimeyden valaisevaa tapahtumaa tiistaina 10.11.

Minun kannaltani ystävämyynti ei olisi voinut osua sopivampaan rakoseen. Kaipasin kipeästi uutta shampoota, ja olin juuri edellisenä iltana onnistunut kaapimaan viimeiset nokareet suosikkikasvovoiteestani kuivuuttaan hilseilevän naamani pitimiksi. Minimalistinen, tiukkaan tarveharkintaan perustuva ostoslistani koostuikin siis näistä kahdesta tuotteesta. Lisäksi annoin itselleni luvan ostaa YSL:n mahtavasta huulilakasta nuden version, jos sellainen sattuisi osumaan vastaan.

Mitä kaikkea sitten lopulta tarttuikaan mukaani...


Kuten kuvasta huomaa, en oikeastaan poikennut ostoslistastani kuin yhden tuotteen verran, vaikka pöydät notkuivat jälleen houkuttelevia tuotteita eikä ruuhkaakaan ollut niin paljoa, etten olisi halutessani ylettänyt nappaamaan kotiinviemisiä. Avainsana hillittyihin ostoksiin oli ehkäpä asenteessani. Olin päättänyt, että syrjähypyt listasta sallitaan vain äärimmäisissä poikkeustapauksissa, joita ei lopulta eksynyt reitilleni yhtäkään.

YSL:n huulilakkoja oli kyllä tarjolla useassa sävyssä, ja jopa keväästä asti haikailemani nude kuului ystävämyynnin tarjontaan. Koska seuranani ollut työkaveri kuitenkin ehti ennen minua iskemään kyntensä viimeiseen nudenväriseen huulilakkaan, jäin nuolemaan näppejäni. Voi jehna, että harmitti! Ilon aiheena sen sijaan oli mukavan tuotevalikoiman ohella tälläkin kertaa ihanan avulias henkilökunta. Ystävällisen myyjän avustuksella löysin itselleni shampoon ja tarttuipa mukaani lopulta myös hiusnaamio.

Tässä vielä tarkempi katsaus ostoksiini.

L´oreal Solar Sublime Mexoryl S.O UV-Protect -shampoo


Kuivahiuksisena tärkein hiustenhoitoaineilta kaipaamani ominaisuus on mahdollisimman maksimaalinen kosteutusteho. Tämä UV-suojan sisältävä, erityisesti kesää varten suunniteltu shampoo on kuulemma L´orealin kosteuttavin shampoo. Shampoossa on myös ehkä paras koskaan hiustenhoitotuotteista bongaamani tuoksu! Mietin pitkään, mitä herkullinen tuoksu oikein tuo mieleeni, ja lopulta sen keksin: Fazerin Vihreät kuulat! Kuulostaa oudolta, mutta kaltaiseni karkkifanaatikot ovat varmasti minun tapaani mehevän marmeladin aromeista aivan innoissaan.

L´oreal Solar Sublime Mexoryl S.O UV-Protect -hiusnaamio


En voinut ylistävän myyntipuheen jälkeen olla nappaamatta mukaani saman sarjan hiusnaamiota. Osaltaan myös kahdeksan euron hinta sai minut vakuuttuneeksi siitä, että katuisin enemmän hoitoaineen jättämistä kauppaan kuin pienimuotoista poikkeamista ostoslistastani. Tähän mennessä tuote on osoittautunut jokaisen euron arvoiseksi,

Biotherm Aquasource Dry Skin -kasvovoide


Tämä klassikko ei varmaankaan esittelyjä kaipaa. Halvan hinnan ja janoisen ihoni inspiroimana päätin olla kursailematta, ja ostin suoraan kaksi purkillista tätä eliksiiriä tulevan talven varalle.

Näin toisen tutustumisen perusteella ystävämyynti osoittautui kyllä jälleen käymisen arvoiseksi, ja jään innolla odottelemaan ensi kevättä.

Ei kommentteja: