sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kesäkynnet

Rakastan kesää; liian nopeasti ohi soljuvia lämpöisiä päiviä, ohikulkevan teinilauman jälkeensä jättämän tupakansavun sekoittumista kesäillan tuoksuun ja korkealla lentäviä pääskysiä. Halusin kynsillenikin ripauksen kultaisena kimaltelevaa hiekkaa, rannalle jääneen nuotion hiillosta, auringonlaskua ja mehujäätä.

Korallin sävyt sopivat mielestäni kesään kuin kalja tuoppiin, joten minun ei tarvinnut pitkään miettiä, millä värillä lähtisin toteuttamaan visiotani.


Vaikka omistankin useita korallinvärisiä lakkoja, Opin Suzi's Hungary Again! on niistä varmasti kaunein. Niinpä se oli helppo valinta tähänkin lakkaukseen. Kaksi kerrosta riitti peittämään pitkät kynteni.

Päätin koristella kynsien kärjet liukuvärihenkisesti kultaisella glitterillä ihan jo senkin vuoksi, ettei peukaloni kynnessä oleva halkeama näkyisi niin pahasti. Muistan ostohetkellä epäilleeni Opin Wonderous Star -lakan tarpeellisuutta, mutta se osoitti tämän lakkauksen myötä jälleen ansainneensa paikkansa kokoelmassani. Wonderous Star on ihana yhdistelmä pientä kultaista ja hieman isompaa mustaa glitteriä. Kaiken muun hyvän lisäksi se sopi mielestäni erityisen kauniisti korallisen lakan kaveriksi.


Viihdyin hyvin kesää henkivissä kynsissäni, joten minua ilahdustti kovasti, että lakkaus kesti Inm Out The Door -päällyslakalla kuorrutettuna kynsilläni yli viikon. Siinäkin mielessä näitä kynsiä voi  siis kutsua todellisiksi kesäkynsiksi, niin helpot ja huolettomat ne olivat. Toki muinakin vuodenaikoina kaltaiseni laiska lakkaaja arvostaa kestävää lopputulosta.

Mikä kynsilakkasävy saa sinut kesäisiin fiiliksiin?

1 kommentti:

Shania kirjoitti...

Kiitos haasteesta ja pahoittelut, että huomasin sen vasta nyt! Työkiireiden vuoksi blogi on jäänyt täysin paitsioon.

Rakastan blogihaasteita ja tämä vaikuttaa vieläpä erityisen kivalta :) Eli toteutan tämän ehdottomasti!