perjantai 8. toukokuuta 2015

Suklainen sunnuntai

Pohdiskellessani viime sunnuntaina, millaiset meikit tekisin tyttöjen brunssille, muistelin samalla kaihoten viimeisimmällä brunssilla nauttimiani suklaaherkkuja. Muistelot johdattivat ennen pitkää ajatukseni Too Facedin Chocolate Bar -paletin ääreen, ja valinta olikin sillä selvä.

Tällaisen nopean meikin sain kyhätyksi odotellessani päivän ensimmäistä ateriaa alkavaksi.


Meikin sävyt ja toteutus edustavat hyvin nykyistä tyyliäni. Olen huomannut viihtyväni aina vain paremmin luonnollisemmassa meikissä ja valitsen etenkin arkisin meikkiini useimmiten ruskeita sävyjä, joita terästän yleensä säihkyvällä vaaleanpunaisella.


Käytin meikissä seuraavia sävyjä:

Luomivako: Salted Caramel, Milk Chocolate ja Triple Fudge
Liikkuva luomi ja silmän sisänurkka: Champagne Truffle
Häivytys: White Chocolate
Alaluomi: Champagne Truffle, Salted Caramel ja Triple Fudge


Tässä vielä linkki Chocolate Bar -paletista tekemääni postaukseen, jos haluatte käydä vilkaisemassa tarkempia kuvia paletista.


Chocolate Bar -paletti on kyllä aivan ihana! En varmasti koskaan kyllästy paletin suloisen makeaan suklaan tuoksuun. Kun kaikki luomiväritkin ovat lisäksi upean pigmenttisiä ja moiteettomasti käyttäytyviä, en voi muuta kuin hehkuttaa, kuinka ilo paletilla on meikata.


Meinasin muuten saada eräänä päivänä hepulin, kun havaitsin, että Too Faced on julkaissut toisenkin suklaisen paletin. Kyseinen ihanuus on nimeltään Semi-Sweet Chocolate Bar Palette. Vaikka olenkin selaillut paletista tehtyjä arvosteluja ja swatcheja kuin heikkopäinen, en ole kuitenkaan vielä selvittänyt, saako palettia edes tilattua Suomeen. Toinen puoli minusta toivoo vastauksen olevan kyllä... hentoinen järjen ääni puolestaan halajaisi vastauksen olevan kielteinen.

Onneksi aina saa kuitenkin haaveilla.

Ei kommentteja: