lauantai 9. toukokuuta 2015

Mac Cool Neutral -meikkejä

Lauantain ratoksi päätin esitellä teille kaksi Macin Cool Neutral -paletilla tekemääni meikkiä. Vaikka olenkin nauttinut syntymäpäivälahjastani täysin rinnoin, en ole jostain syystä muistanut näyttää sitä meikkikuvien muodossa.

Ensimmäiseen, okran ja viininpunaisen sävyjä sisältävään meikkiin käytin silmän sisänurkasta alkaen sävyjä Sun Tweaked, After Dusk ja Blackberry. Häivityksessä Pick Me Up.



Toisessa, hieman hennommassa meikissä käytin jälleen silmän sisänurkasta lukien sävyjä Flounce, Cozy Cray ja Deception,  Häivityksessä jälleen Pick Me Up.



Näitä meikkejä katsellessa en voi muuta kuin todeta, kuinka paljon tykkään Cool Neutral -paletissa juuri siitä, että paletissa on useita virheitä silmiä kauniisti korostavia sävyjä. Lisäksi ne tuovat hieman väriä muuten maanläheisiin meikkeihin.

Kumpi meikki on enemmän sinun makuusi?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Kommenttini ei nyt liity kyseiseen postaukseen, mutta kyselisin noista käyttämistäsi irtoripsistä. Eli jos sinulla on esimerkiksi ne Eyluren 202 -ripset (tai mitkä tahansa), leikkaatko niitä omiin silmiin sopivammiksi? Entä ovatko nuo Eyluren ripset ylipäätään helppo laittaa? :)

Shania kirjoitti...

Moikka!

Leikkaan lähes kaikkia irtoripsiä omiin silmiin sopivammiksi. Vain muutamat Peggy Sage -merkkiset ripset ovat olleet suoraan oikean mittaisia.

Lyhennän ripsinauhaa joko sen ulko- tai sisänurkasta riippuen ripsien tyylistä. Etenkin näyttävimpien irtoripsien sisänurkassa saattaa olla vain muutamia lyhyempiä ripsiä. Jos ne leikkaisi pois, silmän sisänurkkaan jäävät ripset olisivat turhan pitkiä. Tällaisia ripsiä lyhennän siis yleensä ulkonurkasta.

Mielestäni etenkin Eyluren ripset ovat olleet helppoja laittaa. Erityisesti esim. 202 -ripsien tyyliset ns. perusripset on helppo asettaa paikalleen. Jos ripsissä on kovin paksu nauha ja vielä mahdollisesti jotain koristeita, niiden asettaminen oikeaan kohtaan on mielestäni hieman vaikeampaa. Ilman hyvää liimaa kaikkien ripsien kiinnittäminen on tosin melkoista tuskaa. Itse olen tykännyt Eyluren LashFix -liimasta. Olen kuullut paljon kehuja myös Duon ripsiliimasta ja sitä haluaisinkin kokeilla seuraavaksi. Toivottavasti tästä vastauksesta oli apua :)