lauantai 7. maaliskuuta 2015

Uutta ja edullista nuderintamalla

Ihastelen aina Isadoran kausikokoelmia. Tämän kevään Nude Essentials-kevätkokoelma ei ollut poikkeus, erityisesti kun otetaan huomioon, että olen kärsinyt selittämättömästä nudehuumasta jo huomattavan pitkään. Kokoelman tuotteista minuun vetosi ehdottomasti eniten kuuden luomivärin paletti Nude Essentials.


Koska olen jo onnistunut kerryttämään itselleni runsaahkon joukkion neutraaleja luomiväripaletteja, en aluksi löytänyt mitään pätevää syytä, joka oikeuttaisi jälleen uuden paletin hankintaan. Tyydyinkin minun mittakaavassani pitkään vain katselemaan ja swatchailemaan tuota saavuttamatonta kaunokaista jokaisessa kaupassa, jossa se minua tuli vastaan.

Stockmannin maaliskuun kanta-asiakaslehti kuitenkin romutti hyvin pitäneen vastarintani lupaamalla 20 prosentin alennuksen kyseisestä ihanuudesta. Niinpä suorastaan ryntäsin ostoksille maaliskuun ensimmmäisen päivän koittaessa.


Aluksi on pakko sanoa pari sanaa paletin muotoilusta, josta pidän kovasti. Paletti on ohut ja kuvittelisin sen mahtuvan hyvin mukaan meikkipussiin pitkulaisen muotoilunsa ansiosta. Paras puoli paletissa on kuitenkin minun mielestäni se, että se ei sisällä turhanpäiväisiä applikaattoreita eikä niille varattua ylimääräistä tilaa vievää koloa. Mahtava uudistus! Lisäksi paletin ulkomuoto on omaan silmääni tosi tyylikäs.

Paletissa on monipuolinen kokoelma vaaleita ja tummia luomivärisävyjä. Vaikka sävyt nopeasti vilkaistuna näyttävät hyvinkin tavanomaisilta, paljastavat ne lähemmässä tarkastelussa tarjoavan jotain erilaista verrattuna perinteisiin neutraalien sävyjen paletteihin.


Erityisesti paletin kaksi keskimmäistä sävyä tuovat mielestäni palettiin kivan erilaisen twistin. Sen lisäksi, että paletti tuo jotain uutta nudejen sävymaailmaan, se sisältää todella käyttökelpoisia värejä. Paletilla saa helposti loihdittua tummemman tai vaaleamman lookin, ja lisäksi paletti sisältää loistavan häivytyssävyn.


Tässä vielä pikaisesti ennen bussiin juoksemista napattu kuva paletin sävyillä tehdystä nopeasta kiireisen työaamun meikistä:


Meikissä käytin paletin vasemmasta kulmasta katsoen 2. 3. ja 6. sävyjä ja häivytin turhan terävät rajat lopuksi 1. sävyllä. Muutamien kokeilujen jälkeen ei voi muuta kuin sanoa, että paletilla on tosi miellyttävä meikata; sävyt ovat sopivan pigmenttisia, levittyvät kauniisti ja häivyttyvät helposti. Jotkin sävyt tosin varisevat levittäessä hieman, mutta samainen ongelma esiintyy lähes kaikissa omistamissani luomiväreissä. Olenkin alkanut epäillä, että vika on käyttäjässä.

Ai niin, sitten vielä yksi erityisen ilahduttava ominaisuus paletissa, nimittäin hinta! Kanta-asiakasalennuksen jälkeen paletin hinnaksi jäi n. 15,90 euroa, mikä on mielestäni erittäin kohtuullinen summa näin monipuolisesta ja toimivasta, arkeen ja juhlaankin sopivasta paletista. Normaalihinta 19,90 € ei sekään päätä huimaa.

Löytyykö täältä muita Nude Essentials -palettiin ihastuneita?

2 kommenttia:

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti...

Tämä on kyllä kaunis paletti, mutta kaipaisin ehkä lisäksi muutamaa mattasävyä. Luomivärien varisemisen välttämiseksi kannattaa kokeilla eri välineitä. Jotkut luomivärit tykkää vaahtomuoviaplikaattoreista ja toiset sivelmistä, mutta olet varmaan eri tapoja kokeillutkin :)

Shania kirjoitti...

Itseäni mattasävyjen puuttuminen ei haittaa, koska tykkään enemmän hohtavammasta jäljestä. Kuitenkin mattasävyt kieltämättä lisäisivät paletin monipuolisuutta entisestään eli siinä mielessä niille olisi voinut tehdä sijaa tuohonkin palettiin. Onneksi paletissa on toisaalta muutama hieman vähemmän shimmerinen sävy.

Joo, eri luomivärien kanssa toimivat tosiaan erilaiset välineet. Itse suosin lähes poikkeuksetta siveltimiä, mutta onhan niissäkin eroja. Lisäksi olen aika tarkka ja lasken varisemiseksi jo yhdenkin luomivärihippusen eksymisen jonnekin muualle kuin haluttuun kohteeseen :D