lauantai 1. marraskuuta 2014

Maanläheisten sävyjen bilemeikki

Pääsin viime viikolla pitkästä aikaa ulos tanssimaan. Baariin päättyvät illanvietot tarjoavat loistavan tekosyyn käyttää meikkaamiseen niin paljon aikaa kuin sielu sietää. Baari on myös erityisen sopiva ympäristö irtoripsille, jotka saavat yleensä levätä arkipäivisin rauhassa laatikoissaan.  Vaikka tällä kertaa päädyinkin hieman yksinkertaisempaan ja sävyiltään maanläheisempään meikkiin, irtoripsistä en silti malttanut luopua...




Meikissä käytin seuraavia luomivärejä:


1. BYS Smokey Chic -paletti: beige
2. Urban Decay Naked 2: YDK + Mac Crushed Pigment Star Crystal
3. Urban Decay Naked 2: Busted
4. Urban Decay Naked 2: Blackout
5. Urban Decay Naked 2: Bootycall
6. Urban Decay Naked 2: Tease + BYS Smokey Chic -paletti: beige

Kulmakarvan alle levitin lisäksi Naked 2 -paletin kermanväristä mattasävyä Foxy.

Alaluomen meikkasin silmän sisänurkasta lähtien seuraavilla Naked 2- paletista löytyvillä sävyillä: Bootycall. Tease, Busted.


Päätin karistaa meikistä liian luonnollisuuden näyttävien irtoripsien avulla.  

Silmiäni pääsivät koristamaan Eyluren "kaksikerroksiset" irtoripset (nro 202). Näissä ripsissä on ikään kuin kahdet, valmiiksi päällekkäin olevat ripset, jotka muodostavat yhdessä erityisen tuuhean lopputuloksen.  Näistä ripsistä tykkäsin todella paljon. Paksun ripsinauhan takia ripset oli myös todella helppo puhdistaa ja ne näyttivät ainakin yhden käyttökerran jälkeen kuin uusilta.

Nyt lähdenkin vaihtamaan vaatteita, sillä mieheni vie minut syömään maanantaisten syntymäpäivieni kunniaksi! Vaikka en tänä iltana baariin menekään, päädyin kuitenkin kokeilemaan myös toista I love me -messuilta hankkimaani ripsiparia. Kuvia luvassa myöhemmin!

Ei kommentteja: