keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Tuliaisia Ruotsista vol 1

Ihana mieheni muisti minua muutamalla tuliaisella palatessaan Ruotsin risteilyltä. Hän oli laivan Tax Freessä bongannut hienosti kimaltavia kynsilakkoja, jollaisia ei ollut muistanut minulla vielä olevan. Sävyjen valinta oli kuulemma tapahtunut vuodenajan perusteella: valinta oli osunut syksyisen värisiin yksilöihin. Tässä olisi tuliaisista ensimmäinen.


Itselleni ei ihan heti tule mieleen mitään yhtään syksyistä väriä! West Hollywood IT-Girl -niminen lakka on todella kaunis syvän viininpunaisen ja hohtavan magnetan yhdistelmä, joka edustaa omassa mielessäni syksyä täydellisesti.

Merkkinä ncLA ei ollut minulle ennestään tuttu. Mieheni oli siis aivan oikeassa muistellessaan, että tämän merkin lakkoja ei kokoelmistani vielä hetki sitten löytynytkään. Pullossa olevan maininnan mukaan ncLA -merkin lakat ovat niin sanottuja 5 free -lakkoja eli ne eivät sisällä formaldehydiä, DBP:tä, tolueenia eikä lakkoja ole testattu eläimillä. Käsittääkseni 5 free -lakoilla tarkoitetaan kuitenkin yleenssä sellaisia lakkoja, joissa ei ole tolueenia, DBP:tä, formaldehydiä, formaldehydiresiiniä tai kamferia. Hmm... no, toki plussaa on tuo eläinkokeettomuuskin.

Tässä olisi kuitenkin West Hollywood IT-Girl tositoimissa:


Kuvausalustana toimii vaihtelun vuoksi kuvauspaikalle sattuneen aprikoosinvärisen kääpiövillakoiramme selkä! Olen hieman harmissani, kun en onnistunut yrityksistä (ja lyömättömästä taustasta) huolimatta taltioimaan lakan upeaa kimallusta tämän paremmin. 

Lakka oli yllättävän lirua ottaen huomioon, miten tummalta se pullossa näytti. Epäilyksistäni huolimatta onnistuin kuitenkin saamaan kuvan esittämän peittävän lopputuloksen aikaiseksi kolmella kerroksella. Ainoa huono puoli lakassa oli sen hitaanpuoleinen kuivumisnopeus. Onnistuinkin lakan kuivumista odotellessani tökkäämään kynteni muutamaankin eri kohteeseen ennen kuin ymmärsin levittää manikyyrini suojaksi INM Out The Door -päällyslakkaa.

Lakka on pysytellyt kynsilläni jo yli viikon ja nyt vasta huomaan siinä joitain pieniä kulumia. Viikon aikana olen myös saanut kuulla useita kehuja ihanan värisistä kynsistäni. Vaikka lakka ei kiireisimpiin lakkaushetkiin sovikaan, olen kärsimättömästä luonteestani huolimatta ehdottoman valmis näkemään tämän sävyn kynsilläni uudestaan!

Onko täällä muita ncLA -lakkoja kokeilleita? Mitä piditte?

Ei kommentteja: