torstai 4. syyskuuta 2014

Sally Hansen Color Frenzy

Saan kipeänä kaikista pahimmat meikkihimotuskohtaukseni! Ehkäpä monen päivän makaaminen kotona rasvaisilla hiuksilla ja flunssan värittämällä naamalla saa janoamaan edes jotain kaunista lähelleen. Koska nuhaisena meikkaaminen ei usein ole edes vaihtoehto, meikkihimotukset liittyvät lähinnä ostosten tekoon. Itse harrastan kipeänä etenkin välillistä shoppailua.

Yleensä välillinen shoppailu tapahtuu seuraavasti:

Hypermarketissa ostoksilla asioiva mieheni soittaa ja kertoo havainneensa marketin meikkiosastolla jotain kiiltävää/värikästä/hienonnäköistä, joka voisi mahdollisesti kiinnostaa minua. Kun olen kuunnellut hetkisen mieheni pyynnöstäni antamaa selostusta huomiota herättäneestä kohteesta, sen hinnasta ja värivaihtoehdoista, annan kehotuksen kotiuttaa etänä valitsemani kohteet. Hetken päästä voinkin sitten ihailla ostoksiani kotona. Kätevää, eikö? En tosin tiedä, pitäisikö minun olla huolissani vai kiitollinen siitä, että mieheni selvästikin kuuntelee minua ja tuntee makuni, vaikka kyse olisi niinkin epämiehekkäästä asiasta kuin kosmetiikka!

Noh, tällä kertaa välillinen shoppailu kohdistui Citymarketista löytyneisiin Sally Hansenin Color Frenzy -kynsilakkoihin. Houkuttelevia värivaihtoehtoja oli useita, mutta päädyin pitkällisen pohdinnan jälkeen sävyihin Spark & Pepper (musta-valkea-hopea), Candy Drops (vaaleanpuna-valko-hopea) sekä Splattered (kulta-musta-vaaleanpunainen).


Tässä vielä lähikuvat uusista pikkuisistani:


Spark & Pepper on pohjaväriltään todella läpikuultavan harmaa lakka, jossa on pieniä pyöreitä mustia ja valkoisia hileitä, epäsäännöllisen kokoisia, upeasti kiiltäviä hopeisia sirpaleita sekä suuria mustia tikkumaisia hileitä.


Candy Drops on pohjaväriltään läpinäkyvä lakka, jossa on pieniä pyöreitä valkoisia ja hopeisia hileitä, hieman kookkaampia pyöreitä valkoisia hileitä sekä pieniä hopeisia tikkumaisia kiilteitä.


Splattered on pohjaväriltään läpinäkyvä lakka, jossa on pieniä pyöreitä valkoisia hileitä, hieman kookkaampia pyöreitä mustia ja vaaleanpunaisia hileitä,  epäsäännöllisen kokoisia, upeasti kiiltäviä kultaisia sirpaleita sekä pieniä vaaleanpinkkejä tikkumaisia kiilteitä.

Sitten hieman mielipiteitä itse lakoista...

Vaikka pullojen selkämyksissä neuvotaankin levittämään lakkoja 2 kerrosta, ei näillä sävyillä tule ainakaan kovin helposti saamaan peittävää jälkeä. Se ei kuitenkaan haittaa, koska  koristeluunhan nämä kai on pääsääntöisesti tarkoitettukin.

Hileet levittyivät kokeilemissani sävyissä erittäin tasaisesti ja vaivattomasti. Lakat jättävät jälkeensä hieman rosoisen pinnan, mutta sen saa halutessaan piiloon päällyslakalla lopputuloksen lainkaan kärsimättä. Olen siis enemmän kuin tyytyväinen ostoksiini ja arvelen, että nämä lakat tulevat monikäyttöisyytensä vuoksi näkymään kynsilläni melkoisen usein.

Color Frenzyt ovat mielestäni erityisen ihania hileiden ja glitterien monimuotoisuuden vuoksi: eri värejä, eri muotoja, mattaa ja superkiiltävää samassa lakassa! Ihan täydellistä!

Koska en millään osannut päättää, mikä sävy pääsisi kokeiluun ensin, päätin yhdistää samaan lakkaukseen kahta sävyä! Tällaiset kynnet sain aikaiseksi:



Color Frenzyjen alle levitin aluslakan lisäksi kaksi kerrosta Opin iki-ihanaa nudevaaleanpunaista Privacy Please -lakkaa. Color Frenzyjä levitin pullon ohjeen mukaisesti 2 kerrosta. Koko komeuden kuorrutin vielä Inm Out the Door -kerroksella.

Itse tykkään näistä kynsistä tosi paljon! Etenkin Spark & Pepper sopii mielestäni ihanasti Privacy Pleasen kanssa, tulee ihan mieleen jokin söpö viiriäisenmuna! :D

Löytyykö täältä muita Color Frenzyihin haksahtaneita?

Ei kommentteja: