lauantai 13. syyskuuta 2014

Syyskynnet

Olen ollut kaksi viikkoa kipeänä. Tänään minulla on ensimmäistä kertaa sellainen olo, että tämä tauti paranee joskus. Selkein merkki siitä on se, että jaksoin pitkästä aikaa tehdä ilman lepäämistä yli tunnin jotain muuta kuin lukea sängyssä lehteä tai katsoa televisiota... lakkasin nimittäin kynnet! Ja sain jopa otettua parvekkeen oven raosta muutaman kuvan tekeleistäni...

Inspiraation sain hiljalleen saapuvasta syksystä sekä kahdesta kynsilakasta, jotka vielä odottivat testaamista.



Zoyan PixieDust -lakka Dhara tuo minulle mieleen syksyiset lehdet. Dhara on löytö viime vuoden I love me -messuilta. Vaikka Dhara on upeassa hehkussaan kerrassaan vangitseva lakka, se on saanut odotella ensimmäistä käyttökertaansa melkein vuoden. Arvelisin sen johtuvan siitä, että oranssi ei yleensä kuulu suosikkiväreihini. Olen kuitenkin vierastanut tätä lakkaa aivan turhaan! Minua jopa harmittaa, että en tajunnut korkata kyseistä ihanuutta jo kesällä. Niin hyvin lakan säihkyvä pinta ja intensiivinen väri olisivat sopineet kuumaan kesään.

Sally Hansenin Color Frenzy -lakka Splattered on puolestaan poltellut kynsilaatikossani aina ostohetkestä lähtien.


Nimettömiin levitin värittömän aluslakan (Opi Nail Envy) päälle kaksi kerrosta Splattered -lakkaa. Mustat hileet pistävät lakasta esiin melkoisen selvästi. Vaikka ne tuovatkin lakkaan hauskan lisän, niitä oli todella vaikea saada tasaisesti koko kynnelle. Koska Splattered jäi kuivumisnopeudeltaan todella kauas nopeasti kuivuvan Dharan taakse, levitin nimettömiin lopuksi yhden kerroksen Inm Out The Door -pikakuivattajaa.

Dhara antoi peittävän lopputuloksen kahdella kerroksella. En ollut aiemmin kokeillut Zoyan PixieDust -lakkoja, mutta nyt olen aivan myyty. En todellakaan saanut vangittua kuviin Dharan säihkettä, joka on luonnossa ainakin tuhat kertaa upeampi. Sen verran voin kuitenkin luvata, että tämä PixieDust ei todellakaan jää viimeisekseni!

Mielestäni kulta ja oranssi sopivat ihanasti yhteen ja tykkään todella paljon tästä itselleni epätyypillisestä väriyhdistelmästä. Entä sinä?

Ei kommentteja: