torstai 11. syyskuuta 2014

Syyskuun LivBox

LivBoxin saapuminen ilahdutti minua tässä kuussa aivan erityisesti, koska olen ollut kipeänä melkein kaksi viikkoa ja neljän seinän sisällä lähes yhtä kauan lukuun ottamatta epäonniseksi jääneitä yrityksiäni palata töihin.


Boksi oli tällä kertaa aivan jättimäisen kokoinen, painava ja paksu! Sisältönsä puolesta boksi oli keskivertotasoa, ihan jees!


Kokonaisuudessa huomioni kiinnittivät erityisesti peräti kolme täysikokoista tuotetta! Ei ihme, että boksi painoi paljon! Mutta mitä mieltä olinkaan itse tuotteista...

L'occitane Shea Butter Hand Cream


Tällainen pieni käsivoide olisi juuri sopiva käsilaukkuun, etenkin kun kädet alkavat ilmojen viilennyttyä muistuttaa hiekkapaperia. Tässä L'occitanen käsivoiteessa on kuitenkin sekä manteli- että kookosöljyä, jotka rajaavat allergioideni vuoksi tuotteen pois omien korppukätösteni ulottuvilta. Äitini sen sijaan ilahtui pikkuisesta purkista tosi paljon! Hänelle annoin myöskin boksin mukana tulleen L'occitanen "lahjakortin".

Nivea Lip Butter Blueberry Blush


Nivean huulivoide olisi tullut tarpeeseen, sillä edellinen yöhuulirasvani alkaa olla lopussa. Käsilaukkuuni en purkissa olevaa huulivoidetta kelpuuttaisi, mutta kotona puhtailla kätösillä levitettynä se ajaa asiansa. Tässäkin tuotteessa on kuitenkin mantelia! Hohhoijaa...

Katy Perry Royal Revolution


Toisen haukotuksen kirvoitti boksissa ollut tuoksunäyte. Tuoksunäytteitä tulee boksin mukana minusta turhankin usein enkä yleensä pidä niistä. Tämä ei tehnyt poikkeusta! Toivottavasti joku läheisistäni haluaa antaa Katy Perryn Royal Revolutionille paremman ja rakastavamman kodin.

Lumene Clear It Up!


Lumenen puhdistusgeeliä kokeilen oikein mielelläni, vaikka minulla ei olekaan epäpuhdas iho. En ole vielä kertaakaan päässyt todistamaan, että yhdellä vaahtomaisella, geelimäisellä tai maitomaisella saisi poistettua kasvoiltaan myös silmämeikin, joten odotan innolla, täyttääkö tämä tuote lupauksensa. Ainakin puhdistusgeeli tuoksuu makoisalta!

L'oréal Skin Perfection Unifying Day Moisturizer



En ole kertaakaan kokeillut marketin kasvovoiteita. Tuskin olisi tarttunut tähänkään purkkiin, ellei sitä olisi tuotu kotiovelleni. Voide lupaa muun muassa kosteuttaa ihoa sekä tasoittaa sen sävyä. Tasainen ihonsävy -kortti saa minut aina innostumaan, joten kokeilen tätä ihan uteliain mielin. Pieni miinus tulee siitä, että tuote ei sisällä aurinkosuojakerrointa. Plussan annan puolestaan neutraalista tuoksusta,

L'oréal Elnett Satin Volume Excess


Pienet hiuslakkapullot tulevat aina tarpeeseen, etenkin jos kompaktiin kokoon pakattu lakka lupaa kiinnityksen lisäksi tarjota myös tuuheutta ja rakennetta, Elnett Satin Volume Excess pääsee varmasti useammankin kerran katselemaan maailmaa ja sen tarjoamia hiuslakkaa vaativia tilaisuuksia käsilaukkuuni.

Millaisia tuntemuksia syyskuun LivBox teissä herätti?

Ei kommentteja: