perjantai 22. elokuuta 2014

Elokuun kosmetiikkaostoksia vol 2

Elokuun huumassa päätin antaa mahdollisuuden myös kahdelle minulle ennestään tuntemattomalle puhdistustuotteelle. Vaikka uusien meikkien ja kynsilakkojen testaaminen onkin lähes parasta mitä tiedän, ihonhoidon puolella pitäydyn yleensä hyvinkin pitkälti hyväksi havaittujen tuotteiden parissa. Tavallaan moinen uskollisuus on hölmöä, koska uutuuksia kokeilematta ei voi tietää, toimisiko joku tuote edeltäjäänsä paremmin. Ja joskushan sitä suosikkituotettakin on kokeiltu ensimmäistä kertaa.

Nämä ajatukset mielessäni poimin mukaani Garnierin vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetun meikinpoistoaineen sekä miselliveden.

Garnier Micellar Cleansing Water


Olen parina iltana puhdistanut kasvoni misellivedellä ja yllätyksekseni jopa ehkä hieman tykästynytkin siihen. Tuote ei jätä ihoa yhtään tahmaiseksi, vaan saa sen tuntumaan lähinnä raikkaalta. Misellivesi puree jopa vedenkestävään meikkiin ainakin pienen vaikutusajan jälkeen.

Arvelisin tässä vaiheessa, että misellivesi on parhaimmilaan kevyehkön meikin nopeutta vaativassa poistamisessa. Kunnon pakkelin kuuraamiseen pelkällä misellivedellä saa nimittäin varmasti ajan lisäksi kulumaan useammankin vanulapullisen verran itse tuotetta. Kaksoispuhdistukseen tottuneena pelkän miselliveden käyttö saattaisi myös aiheuttaa kestämätöntä kiusausta pestä kasvot lisäksi vielä perinteiseen tyyliin ihan vain varmuudeksi. Jatkan kuitenkin innolla yhteistä taivaltani miselliveden kanssa ja jään jännityksellä odottamaan, lunastaako se paikkansa suosikkituotteideni joukossa.

Garnier Eye Make-Up Remover 2in1


Olen yleensä käyttänyt Lumenen vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettua meikinpoistoainetta. Uutta putiloa etsiessäni en kuitenkaan löytänyt mistään alennusmyynneistä tuttua jättikokoa. Pyöriteltyäni aikani käsissäni kovin pieneltä näyttävää, normaalikokoiseksi nimitettävää meikinpoistoainepulloa, päätin etsiä kaupasta uuden, hieman kookkaamman ja edullisemman korvaajan vanhalle luottoystävälleni.

Garnierin silmämeikinpoistoaine on tähän mennessä toiminut yhtä upeasti kuin edeltäjänsäkin. Aika näyttää, siirrynkö käyttämään Garnieria lopullisesti!

Kuuluuko teidän vakiovarusteisiinne jompi kumpi Garnierin tuotteista?

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Moikka! Laittaisitko tuon veden incin näkyville? Mielenkiintoinen tuote nimittäin.

Shania kirjoitti...

Moikka Maiju S!

Pahoittelut, että jouduit odottelemaan. Tässäpä olisi miselliveden inci:

AQUA/WATER, HEXYLENE GLYCOL GLYCERIN, DISODIUM COCOAMPODIACETATE, DISODIUM EDTA, POLOXAMER 184, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE.