maanantai 27. tammikuuta 2014

Pinkit puudelikynnet

Vaivaudun todella harvoin koristelemaan lakkauksiani muuten kuin korkeintaan glitterkynsilakoilla. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö tykkäisi koristella kynsiäni. Laatikkoni pursuilevatkin mitä erilaisimpia koristeita aina Konadista kynsitarroihin ja -timantteihin.

Usein monimutkaisempien koristelujen esteeksi muodostuukin aika tai oikeastaan sen puute. Kun on koko päivän töissä, menee töiden jälkeen salille ja kipittää sieltä kotiin syömään ja ulkoilemaan koiran kanssa, kello on hyvin nopeasti kymmenen illalla. Sitten pitääkin mennä nukkumaan, jotta jaksaa toimittaa samat askareet seuraavanakin päivänä. Ihan helposti sopivaa rakoa monen tunnin koristeluille ei siis vain löydy ilman, että pitäisi tinkiä jostain muusta.

Viikonloppuna asian laita on kuitenkin joskus toisin ja laiskoina sunnuntai-iltoina saatankin löytää itseni olohuoneen pöydän äärestä näpertelemässä kynsieni parissa. Satunneiseksi jäävässä koristeluharrastuksessa on kuitenkin se vika, että lopputuloksesta tulee todella amatöörimäisen näköinen. Vai mitäs sanotte tästä:


Värilakkana on OPIn Shorts Story. Keskisormen kuorrutin vielä teemaan sopivalla L´orealin Confettis -lakalla. Peukalon ja pikkusormen timantit ovat muistaakseni Kauneus- ja terveys -messuilta, Konadin rusettitarra on Viron tuliainen ja villakoiratarra on peräisin Seppälästä. Koko "komeus" on kuorrutettu Inm Out The Door -pikakuivattajalla.

Tästä ei voi todeta muuta kuin että ehkä harjoitus tekee vielä aikanaan mestarin! Kynsitarrat voisin ainakin opetella painamaan kynsitarrat kunnolla kiinni alustaansa ennen päällyslakan levittämistä ;)

Ei kommentteja: