keskiviikko 3. elokuuta 2011

Top 10 Award

Pumpulipupu haastoi minut paljastamaan kymmenen suosikkituotettani. Iso kiitos hänelle, olen ollut aivan innossani tästä TOP 10 -haasteesta :)


Tässä olisi vielä viralliset ohjeet:

1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
3. List your top 10 cosmetics.
4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.

Rakastan erilaisten listojen laatimista ja olenkin eilisestä lähtien yrittänyt pohdiskella, mitkä tuotteet ansaitsisivat tulla mainituksi listallani. Pitkän harkinnan jälkeen päätin antaa tämän listan avulla lähes jokapäiväisessä käytössä oleville luottotuotteilleni niiden ansaitseman huomion. En pystynyt asettamaan tuotteita mihinkään järjestykseen.

Here we go:

1. Urban Decay Primer Potion Sin. Täydellinen silmämeikinpohjustaja, jonka ansiosta minun ei tarvitse pelätä, että silmämeikkini suttaantuisi edes äärimmäisissä oloissa. Olen kokeillut UDPP:ta myös sävyssä Eden. Sin on kuitenkin ehdoton suosikkini, sillä se levittyy kauniimmin ja antaa myös mattaluomiväreille rakastamani shimmerisen pinnan.

2. Max Factor False Lash Effect -ripsiväri. Paras milloinkaan kokeilemani ripsiväri, joka jättää kiistatta varjoonsa esimerkiksi Maybellinen Falsies -ripsarin. Näyttävän lopputuloksen antava False Lash Effect tuuhentaa, pidentää ja erottelee omat hentoiset ja harvat ripseni parhaimmilleen jättämättä niitä kuitenkaan suttuisen näköisiksi.

3. Nivea Gentle Waterproof Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaine. Monia silmämeikinpoistoaineita kokeiltuani palaan aina tähän. Rakastan sen voidemaista koostumusta, jota on helppo annostella juuri sopiva määrä. Koostumuksensa ansiosta tuote on ainakin minun käytössäni myös huomattavasti riittoisampi kuin nestemäisemmät kaverinsa. Erityismaininnan annan halvasta hinnasta ja meikinpoiston jälkitunnelimista. Silmäluomet tuntuvat jotenkin ihanan silkkisiltä tämän jälijiltä.

4. Garnier Nordic Essentials Refreshing Cleansing Gel -kasvojenpesugeeli. Omalle pintakuivalle, mutta rasvaiselle iholleni tämä sopii loistavasti. Tuote ei kuivata ihoa laisinkaan, mutta poistaa kuitenkin kasvomeikin täydellisesti. Käytännöllisestä kannellaan seisovasta tuubipakkauksesta tuotetta on helppo annostella ja sen saa käytettyä aivan viimeiseen pisaraan asti. Tämä on ollut Nivean silmämeikinpuhdistusaineen kanssa käytössä jo lähes 10 vuotta satunnaisia tuotekokeiluja lukuunottamatta.

5. Garnier Nordic Essentials Sensitive Toner -kasvovesi. En pese kasvojani aamuisin ollenkaan, vaan pyyhin niiltä mahdollisen lian ja kasvovoiteen jäämät tämän kasvoveden avulla. Tuote on todella hellävarainen ja se jättää ihon kovin luonnollisen oloiseksi. Iho ei siis tunnu tahmaiselta, kiristävältä tai kalvolla päällystetyltä vaan pelkästään hyvältä. Tämän jälkeen iholle kelpaa levittää mineraalimeikkiä. Joidenkin kasvovesien jälkeen meikki saattaa levittyä epätasaisesti, mutta Garnierin kasvoveden kanssa siitä ei ole pienintäkään huolta. Iso plussa edullisesta hinnasta.

6. MsChic Sparkling Eyeshadow sävyssä Baby Pink. Kyseessä on hyvin hentoisen vaaleanpunaisen sävyinen luomiväri, jota käytän lähes poikkeuksetta kaikissa silmämeikessäni ainakin kulmaluulla ja silmän sisänurkassa. Vienon vaaleanpunaisen värinsä ansiosta luomiväri korostaa kauniisti vihreitä silmiäni olematta kuitenkaan huomattavan vaaleanpunainen. Käytän luomiväriä laiskalla päällä ollessani yksinään jopa koko luomella. Se tuo sellaisenaankin mielestäni kauniisti esille silmäni näyttämättä kuitenkaan liian kovalta ja meikatulta. Tämä on kuin minun ruskea tai beige turvaluomivärini ;)

7. Bare Minerals -mineraalimeikit Näiden ansiosta olen alkanut tykätä meikkipohjan teosta. Mineraalimeikeillä meikkaaminen on helppoa ja nopeaa ja niillä tehty meikki kestää ties minkälaisissa olosuhteissa. Parasta on, että iho tuntuu aivan siltä kuin sillä ei olisi meikkiä ollenkaan.

8. Lumene Natural Code Smile Booster -kiiltopuna sävyssä Sweet Pink. Tuntuu ihanan kosteuttavalta huulilla, väri on minulle lähes joka tilanteeseen täydellinen eikä puna paakkuunnu ällöttäviksi valkoisiksi klimpeiksi huulieni sisäpinnalle. Perfect!

9. Lolita Lempicka Eau de Parfum -hajuvesi. Ikuinen lempihajuveteni vuodesta toiseen.

10. Scholl Kräm för spruckna hälar -jalkavoide. Ainoa jalkavoide, joka pystyy pitämään korpunkuivat jalkapohjani salonkikelpoisina ympäri vuoden sekä pelastamaan jo pitkälle päässeen jalkapohjien kuivuuden. En oikeasti kehtaisi käyttää kantapään paljastavia kesäkenkiä, jos tätä voidetta ei olisi keksitty :D

Huhhuh, siinäpä oli listaa kerrakseen! Koska minusta tuntuu, että tämä haaste on kiertänyt jo kovin monissa blogeissa, toivoisinkin, että kaikki halukkaat, jotka eivät vielä ole Top 10 -tuotteitaan listanneet, tekisivät sen nyt :) Olisin tosi iloinen, jos vinkkaisit haasteeseen tarttumisestasi kommenttiboksissani, jotta tiedän tulla lukemaan juuri sinun TOP 10 -listasi. Tykkään nimittäin kovasti lukea myös muiden listoja :)

3 kommenttia:

Beauty Box kirjoitti...

Listaltasi löytyi myös minun suosikkejani, erityisesti tuo Schollin jalkavoide joka on kyllä ihan MUST tuote, varsinkin talvella. :) Minulla olisi kyllä ihan surkeassa kunnossa kantapäät ilman raspausta ja tätä voidetta!

Sitten vielä sellainen kysymys, että miten olet saanut blogin nimen linkattua tuohon tekstiin? :)

Shania kirjoitti...

Beauty Box: Schollin jalkavoide on kyllä ihan loistava tuote, joka ei ole edes hinnalla pilattu :) Tuolla linkkauskysymyksellä tarkoitat varmaan Pumpulipupu -sanaa, jota klikkaamalla pääsee hänen blgiinsa? Linkin saa tehtyä sillä tavalla, että kirjoittaa sanan, johon tahtoo linkin sisältyvän, maalaa sen ja klikkaa tekstikentän yläkulman työkalupalkista "linkki" -kohtaa. Näytölle aukeaa pieni ikkuna, johon haluttu linkki kirjoitetaan. Toivottavasti tästä oli apua :)

Beauty Box kirjoitti...

Kiitos kovasti avusta! :) Heti onnistui, olen niin onneton noiden koneiden kanssa, että eihän meikäläiseltä tämmöset hienoudet aiemmin onnistunu, kiitos!