sunnuntai 7. elokuuta 2011

Neon -meikki

Tein iltani kuluksi neonvärisen meikin Sleekin Acid -paletilla. Täytyy kyllä sanoa, että tykkään paletista tosi paljon ja tahtoisin meikata sillä koko ajan. En yleensä oikein välitä mattaluomiväreistä, koska ne eivät mielestäni levity omalle luomelleni kovin kauniisti. Tämän paletin mattasävyt näyttävät kuitenkin oikein hehkeiltä jopa minun silmissäni :) Luomivärit levittyvät vaivattomasti ja värit toistuvat luomella yhtä kirkkaina kuin paletissakin. Pigmenttiä siis piisaa. Tietysti tässäkin paletissa on oltava se poikkeus, joka vahvistaa säännön. Valkoisesta luomiväristä ei ainakaan ensiyrittämällä tuntunut irtoavan väriä sitten ollenkaan. Kaiken kaikkiaan en kuitenkaan voi muuta kuin rakastaa Acid -palettiani ja suosittelenkin sitä lämpimästi kaikkille kirkkaita värejä rakastaville meikkailijoille :)

Sitten itse meikkiin:



Meikki on muuten tehty Acid -paletin sävyillä, mutta aivan silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle laitoin Inglotista hankkimaani valkoista luomiväriä. Rajauksen tekoon käytin Inglotin mattamustaa luomiväriä, joka on kiistatta paras koskaan kokeilemani musta luomiväri.

P.S. Harmi, että tuollaisessa meikissä ei oikein voi lähteä töihin :D Itse en ainakaan voisi olla noin räikeässä meikissä väsynyt edes maanantaiaamuisin. Ehdotankin, että kaikille työpaikoille lanseerattaisiin casual fridayn oheen makeup monday, jolloin voisi päästää luovuuden valloilleen ;)

4 kommenttia:

Mirssiina kirjoitti...

Ihana meikki, sopisi ainakin itselleni arkeen :) Makeup monday olisi kyllä hauska idea, eikun ehdotusta kehiin työpaikalla :D

Shania kirjoitti...

Mirssiina: Kiitos :) Itsellenikin tuo meikki sopii kyllä sellaisiin arkipäiviin, joina en ole töissä. Työpäivinäkin voi tietysti käyttää värejä, mutta hieman hillitymmin.

Pumpuli kirjoitti...

Onpas hieno tuo keltaisen ja pinkin yhdistelmä! Ihanan kirkkaita, raikkaita värejä. Tulee hyvä mieli katsella välillä tällaisiakin! :)

Mulla ei kyllä valitettavasti myöskään siviilirohkeus ihan riittäisi mennä tuollaisessa töihin, mutta vähän laimennettuna samalla idealla kävisi kyllä hyvin. :)

Ja kannatan lämpimästi myös Makeup Monday -ajatusta! :)

Shania kirjoitti...

Pumpulipupu: :) Laimennettuna tuon tyylinen meikki voisi kyllä sopia töihinkin, kiitos ideasta. Tosin en tiedä mitä työpaikallani silloin tällöin kohtaamani asiakkaat mahtaisivat siitäkään ajatella :D Työkaverit tuskin kummastelisivat edes tuota räväkämpää versiota.