tiistai 2. elokuuta 2011

Korallisen punertavaa

Olen tänä kesänä innostunut erityisesti kaikesta korallinvärisestä ja niinpä olinkin aivan innoissani päästessäni vihdoin kokeilemaan China Glazen Bad Kitty -nimisrä lakkaa. Lakka itsessään on hyvin hailakan korallinsävyinen, mutta siinä on upeasti kimaltelevia glittereitä, jotka tekevät siitä mielestäni aivan erityisen. Vaalean sähkönsiniset glitterit antavat ainakin aika hauska vivahteen muuten koralliseen lakkaan. Uskoisin kuitenkin, että Bad Kitty toimii erittäin vaalen olemuksensa vuoksi parhaiten jonkin voimakkaammanvärisen lakan kaverina. Itse yhdistin sen OPIn Strawberry Margaritaan ja sain aikaan yhdistelmän, josta ainakin itse pidän kovasti.


Täytyy kyllä myöntää, että China Glazen glitterlakat (joihin Bad Kitty -lakkakin taitaa kuulua) eivät oikein vastanneet odotuksiani. Siinä missä OPIn glitterlakkojen glitter riittää yksinään peittämään koko kynnen jopa yhdellä kerroksella, ovat China Glazen glitterlakat huomattavasti vähemmän peittäviä ja todella paljon hillitympiä. Tulenkin todennäköisesti käyttämään niitä ikään kuin päällyslakkoina antamassa vaikkapa mattalakoille hieman enemmän loistetta :) Koska koristeluun sopivat glitterlakat tulivat kuitenkin tarpeeseen ja ovat hauska piristys kokoelmaani, en voi missään nimessä sanoa, että olisin pettynyt China Glazen glitterlakkoihin.

Tavoilleni uskollisena tahdoin kokeilla, josko silmämeikkiinkin voisi saada ujutettua jotain koralliin vivahtavaa. Onnistuihan se, vaikka lopputulos ei ollutkaan aivan niin korallinen kuin olisin toivonut. Ainakin kynnet ja silmämeikki kuuluvat samaan sävymaailmaan ja saattaapa olla, että nopeasti vilkaistuna joku lankesikin huijaukseen :D Liikkuvalla luomella on NYX Chrome Eye Shadow sävyssä Red ja luomivaossa Too Facedin Naked Eye -paletin tummanharmaata Unmentionables -nimistä luomiväriä.



Lopuksi tahtoisin vielä kertoa, että ihanainen Pumpulipupu
haastoi minut paljastamaan kymmenen suosikkituotettani! Olen aivan otettu ja innoissani haasteesta ja lupaankin toteuttaa sen heti huomenissa kunhan vain saan karsittua lempparituotteistani kymmenen loistokkainta yksilöä ;) Huomiseen!

4 kommenttia:

Pumpuli kirjoitti...

Aivan ihana tuo silmämeikki! Mulla on nyt aivan valtava persikka/oranssi/koralli -innostus, ja tuo on niin nätti ja pehmoisesti häivytetty! Ja tosi kauniita meikkikuvia sulla on myös! :)

Mielenkiinnolla jään odottamaan sun Top 10 -listaa, niin kivaa! :)

Shania kirjoitti...

Pumpulipupu: Voi kiitos :) Hihittelin täällä muuten kovasti tuolle persikkapostauksellesi. Näytin sen poikaystävällekin, joka aina valittelee, ettei persikka ole väri vaan hedelmä :D

Pumpuli kirjoitti...

No hei, niin paljon kommentteja ja eri käsityksiä persikan väristä kuin mun siihen postaukseen tuli, niin musta alkaa tuntua, että sun poikaystävä on oikeassa. :)

Shania kirjoitti...

Pumpulipupu: :D sekin on muuten ihan selkeästi miettinyt tätä persikka-asiaa, koska viimeksi kun olimme kaupassa se osoitti persikkaa ja sanoi että katso nyt, on se keltainen :D